Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze biti a i ne mora.saleso je napisao(la):pa jel to nda bolje ili losije
ovim rečima je možda bilo mesto u nekoj drugoj temi.....paorpaor je napisao(la):Koji ste vi pacenici
Pa to neka rešavaju oni koji imaju ovlašćenja za to.Kada ti budeš moderator,urednik ili ti šta već ti slobodno banuj,briši i piši,a do tada si isto što i većina nas.Nije red obraćati se na taj način.paorpaor je napisao(la):Na sta lici ovaj forum pitam ja tebe cenjenog kolegu ?
Imas u firmi AGROGAS u Beogradu.Ne znam tacno koliko je za 539,prosle jeseni sam na jednu Rakovicu 60 ugradio glavu kupljenu kog njih,mislim da je bila oko 16000 din za R 60.Inace glave su im indijske.galki je napisao(la):ljudi treba mi glava motora za IMT 539 zna li ko posto li je nova a posto je polovna
E druze ovo bi trebalo u temu POTRAZNJA....sima77 je napisao(la):ima neko da prodaje imt 5136
jo-jo je napisao(la):Mi smo u oktobru 549 sa duplom vucom i kabinom sa grejno-ventilacionim uredjajem platili 11000 evra i ostvarili subvenciju od ministarstva poljoprivrede 3500 evra