danger
Član
dal je neko menjao na 539 caure koje dodju u zvonu menjaca gde prolazi osovina koja potiskuje druk lezaj,raspale se pa me zanima imali to gde da se kupi gotovo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
md komerc zemun 0113161651danger je napisao(la):dal je neko menjao na 539 caure koje dodju u zvonu menjaca gde prolazi osovina koja potiskuje druk lezaj,raspale se pa me zanima imali to gde da se kupi gotovo
dukej je napisao(la):@ Bobo
I ja mislim da u tvojoj zemlji (lakoj po tvojim rečima) 577 mora vući 2x14" uvek. Da li je ispravno podešen hidraulik kod tog čoveka što ima problema sa 577, možda se tu krije greška?!
pa ako misliš na 578 ili 579 po knjizi u 3 sporoj idu : na 1300 o/min - 5,04 km/higordulic je napisao(la):Molim za pomoc trba mi jedna informacija.
KOlko ide kilometara na cas imt 577 trobrzinac u 3 sporoj?
veliko hvala.
spore I II III IV V brze I II III IV Vigordulic je napisao(la):hvala
a petobrzinac?
tedi je napisao(la):Na 558 mi se desava da prilikom izbacivanja iz 3 brzine menjac jednostavno preskoci i ostaje zaglavljen malo iznad neutralnog položaja a zubčanici su uzbljeni u 2 brzini
Šta mi je činiti sa tim?
Proka Azanja je napisao(la):To se na IMT-u desava.Mozda je se pojela rucica menjaca pa se "skratila".