kinez
Član
koliko konja moze maksimalno da se izvuce iz s44?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogledaj ovde:Antonio je napisao(la):Koliko litara ulja ide u mjenjač traktora IMT 577.
Dali ima negdje link sa radioničkim upustvima za održavanje i popravak traktora IMT 577.
kinez je napisao(la):koliko konja moze maksimalno da se izvuce iz s44?
Možeš i 150ks, al samo jedno mjerenje i nosiš motor u kantama kući.sinisa1979 je napisao(la):molim sve koje znaju neka odgovore kinezu. i mene zanima.kinez je napisao(la):koliko konja moze maksimalno da se izvuce iz s44?
Attila M. je napisao(la):Pobogu, PetreHR! Nemojmo još i ovde...
tesin je napisao(la):znam jednog sto hoce
ako moze neko objasnjenjeacao85 je napisao(la):Ovako moj drug je kupio 540 , 81 godiste 2000 sati, 2300 eura.Traktor je u dobrom stanju osim sto je drvo palo na njega. Zameneni su hladnjak i rezervoar u toku je plasticna operacija haube i maske hladnjaka
problem je sledeci stavili smo polovan rezervar i nismo sigurni kako treba okrenuti i povezati onaj polvak koji ide u rezervoar za kolicinu goriva.Ako moze slika i objasnjenje.
Hvala unapred!
Neboj se, neće, bar dok sam ja moderator.... a ni tamo neće dugo, samo nek nastave.....Attila M. je napisao(la):Ma znam. Samo se plašim da borbu iz teme MF>URSUS+ZETOR-IMT ne prenesemo i na ovaj front. To bi već stvarno bilo previše.
Kucaj u pretrazi foruma "IMT 587".Koliko sam ja video to je 577 sa motorom kome je izvuceno vise snage na pumpi.I inace tih S44A motora ima sa razlicitim snagama.Ili idi na IMT-ov sajt,ima i tamo nesto o njemu.Zeljko Milic93 je napisao(la):Ima li neko IMT 587DV? Kako se pokazao u praksi? koji motor ima, od koje se godine proizvodi,broj brzina?
Nasao sam jedan u oglasima ima nesto manje od 800radnih casova...