Bobo
Član
Sretno s novim traktorom!
Sto se tice savjeta, nema na cemu, tu smo da pomazemo jedni drugima.
Sto se tice savjeta, nema na cemu, tu smo da pomazemo jedni drugima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
trnovac pogledaj ovaj traktor koi e na prodaji covjek je uradio vrlo dobroTrnavac je napisao(la):Pozdrav drugari!!!!!!!!
Imam jedan problem, nije komplikovan ali trazim recept kako da ga resim!
Ugradio bih hidraulicni volan na stari dobri ( neprikosnoveni) 558.
Ima li ko ideju , kako sta i od chega ,moja neka ideja kompletan pogon od 560.
.... ili da se obratim nasem drugu SAVORIS-u, on zna sigurno.
Hvala unapred!
Javna opomena.Zabranjeni četerski stil pisanja.
Glavna prednost je da ima vise snage i bolje prima gas.Losa strana je sto ce svaki put kad mu dodas gas da zadimi crn dim na auspuhu.To bi trebalo da ti uradi neki bosista jer je potrebno da se samo malo "odvrne",oni znaju koliko.Mada to i nije neka velika prednost,nisu mu dzabe u fabrici propisali "kolicinu goriva".Traktorist je napisao(la):sta se na rotacionoj pumpi dogadja ako se odvrne,tj da ima vise gasa.mane i prednosti kod imt
Marko je u pravu...110 litara pise u tehnickim podacima...ala ja imam brlje u tanku...North ARMY je napisao(la):@Matic rekoh ja da 560 nema rezervoar 110l a ti navalio da ima isti kao i 577 110l sto mi je nekako puno.
Podrzavam. Najbrze ti je da navaris osovinicu(pipak)17 za 6mm.sinisa1979 je napisao(la):dukej ako se dobro secam u prethodnim postovima si pisao da si radio pod blokadom. ispravi me ako gresim. ako jesi,vrlo verovatno se viljuska potrosila.