IMT

Pozdrav kolege na 539 rotaciona pumpa ujutru prvo paljenje mi kao ne radi mirno da li je do dizne puma je radjena to jest servisirana pre 4 5 godina kupio sam traktor tako mi je rečeno da li da proverim dizne ? I jos nesto da li na poklopcu za ulje sme da se pojavljuje dim para posto sam gledao neke teaktore prethodne svi imaju po malo

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

E sad vecita dilema 565-577 5 brzina bar ja taj menjac ne volim nikako
Opet 565 trbrzinac (sveto trojstvo menjaca) retko ko zna sta ima unutra, motor direktas sa uzanim gumama relativno brz osetno manji potrosac u povrsinskim radovima
Oba bucni do boga

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

A kada proveravam dizne da li i ventile da pogledam i na kolko bara treba da rasprskava dizna ja zato ne volim rotacionu pumpu na 539

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Ako nije bitna snaga, moj glas bi isao za 565,mnogo manje vibracije i buka u odnosu na 577(s44).
Imam na traktorima i jedan i drugi motor, bas je razlika.
Druga stvar je menjac, ali to zavisi ko sta voli vise.
Meni se recimo na 577 ne svidjaju ni one gume zadnje sem ako nisu uzane.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

E too! To je sasvim ok brzina, mislio sam da ide i više (50-ak). Ali mi opet ostaje problem jer mi je traktor slab za prevoz, slaba hidraulika, volan na slaninu... Tačno padam u iskušenje da se još jednom venčam :) (kupim 51xx, da premostim).

Ja nisam ali je taster dočarao da motor skače k'o jarac. 🤣 Nisu je uzupčili dobro.
Pre x godina zove neki čovek caleta,objašnjava mu da ima problem,radili su oni sami motor al motor malo nesto trese dok radi,sve su oni probali od pvp,dizni pa na dalje i isti djavo.
Kad smo došli i upalili a tegovi napred se tresu a ruke na volanu nemozes da držiš koliko vibrira.
Bla bla bla,rec po rec odvede odande kakva je pumpa kaze neka velika,skinemo karter,uzupcimo pumpu,da ne verujes,kao da nije taj traktor a ne taj motor.

Nazad
Vrh