MONTOYA
Član
Na tim motorima hoce da bude problem i lezajevi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Programi takve namene se zovuSad je sve objedinjeno na jedno mesto. Kompjuter.
Ne znam koji program @MOMOSARIC koristi ( i on je u svetu autodelova) pa ako hoće (a hoćeš, jel da Momo?) i on malo da pronjuška....
Autodijagnostički laptop sa svim programima mi je kod drugara tako da ne mogu da proverim.
Imam u radionici nov za C4 (stoji, nikad da zamenim) pa ti javim dimenzije posto kontam da je isti na p307 i na c4Sad sam nasao da je za pezo 307 14cm sirok, to se vec moze upasovati pa iako je kraci ali ne odgovara sto su njemu i ulaz i izlaz na istoj strani mada se to da crevima resiti.
Za pocetak cu pokusati sa krpljenjem pa ako majstor kaze da nema svrhe kpiti onda jurim sa nekog auta.
Послато са 23028RN4DG помоћу Тапатока
Imam u radionici nov za C4 (stoji, nikad da zamenim) pa ti javim dimenzije posto kontam da je isti na p307 i na c4
Da mi je program tu lako bi ali nije pa to iz glave (Sigurno sam pogrešio dimenzije).