Šuplje vratilo je u menjaču, na njega se nabacuje reduktor i podešava bakarnim podloškama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada neka žica počne da Iskri (Varniči) to znači da se pojavio veliki Električni Otpor (Ω) on nastaje kada je labav kontakt, sam provodnik je oksidirao ili su licne pocrnele ili u ovom slučaju problem oko Automata (Opet isto oksidacija).Gde je plava zica sto se vidi na slici prilikom verglanja varniči
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Snaga elektropokretača se kod modernih motora meri u kilowatima: kod manjih benzinaca najčešće je snage oko 0.8 kW, kod većih benzinaca 1-1.5 kW a kod dizela oko 1.5 pa sve do preko 2 kW za dizel motore većeih gabarita.Ovo je anaser opet jutros kao sa sporo vergla da li da kupim ubrzani ili da vidim u ovome da li je problem
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Pa eagrar ne mož bez kabla (struje)Au Srđane, pa ti nisi samo stručnjak za E-agrar, ti si izgleda master alektričar.
Mnogo u pm...Generalna gotova. Rađeno sledeće- hladnjak menjano saće 180 evra, prednji trap 150 evra,pumpa goriva 4000 dinara- iznenađenje, motor mašinska obrada 800 evra, varenje bloka 150 evra, lamela 114 evra, volan 20 hiljada dinara, kočnice. Kupljeno raznih delova, ulja, filtera, srafova, instrumenti na tabli, atifriz itd za 450 evra. Prešao sam jedno 400 km. Majstor uzeo 700 evra i 5 hiljada dinara. Ukupni saldo je 2544 evra i 29 hiljada dinara.
Da li misliš na kontakte u samom automatu? Koliko se sećam to barem na IMT 539 zaliveno i jednom kad sam otvorio nisam uspeo da ga sklopim.Sam automat nema nekih mogućnosti popravke osim eventualnog čišćenja oksidiranih kontakata slopke od iskrenja kod uključivanja
Imate celo uputstvo popravke Anlasera (Baš sam objavio ovde na forumu da može da se Preuzme ).Da li misliš na kontakte u samom automatu? Koliko se sećam to barem na IMT 539 zaliveno i jednom kad sam otvorio nisam uspeo da ga sklopim.
Inače problem je sledeći. Prilikom okretanja ključa čuje se da automat izbaci bendiks, ali nema verlglanja tj. motor ne zavrti.
Priliko dirktnog palenja šrafcigerom ili sl. anlaser radi bez problema. Pisali smo već ovde o tome i niki su rašli problem ubacivanjem žice većeg preseka od brave do automata. Iskreno milim da su uzrok loši kontakti u sklopki atomata koji se vremenom neminovno oštete.
Da li je moguće popravit iste?
Dobio neki povrat sredstava?Mnogo u pm...
Komšija je prošle godine preko grada kupio Tafe 42. Izašao ga je nešto oko 4500 evra. Sada bi ta priča izašla oko 5.200.