Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Лоше контакт, притегни то, не сме да варничи нигде.Gde je plava zica sto se vidi na slici prilikom verglanja varniči
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Iz ovog posta ja shvatio da imaš dva akumulatora na 558, ako su dva pretpostavljam da je struja 24V a alnaser 12 koliko vidim sa slike?Plugovi su u brazdu nema gde , a kakvi su 58 oko paljenja na hladno jer pali odsečno kao 539 ili ne ja danas da mu kupim nove akumulatore od 65ampera
Ako ni nakon pritezanja ne prestane varniciti, pipni pazljivo (da se ne opeces) srafove od automata (dva velika m10) i ako si vreli, automat je za zamenu. Losi kontakti elektromotoraGde je plava zica sto se vidi na slici prilikom verglanja varniči
Imam dva akumulatora od 65 aIz ovog posta ja shvatio da imaš dva akumulatora na 558, ako su dva pretpostavljam da je struja 24V a alnaser 12 koliko vidim sa slike?
Ta plava samo daje impuls automatu da skoči. Vidi da nije ceo taj šraf što izlazi iz automata labav, dal se klima. Ako nije, samo malo stegni buksnu.Gde je plava zica sto se vidi na slici prilikom verglanja varniči
Spojeni su paralelno na 24v bi ga sprzio do sadJesu li spojeni u seriju na 24?
Ako jesu ovaj od 12 bi vrtio ko lud ako nije spaljen
Upravu si to cu i da uradim tako je najbolje da obijasnimZasto bi vezao na 24v kad je komplet instalacija 12v...
Kolega, pomoci cemo ti koliko mozemo.
Koliko vidim nisi bas strucan previse, najbolje bi bilo kad bi ti napravio neki snimak kako vergla traktor pa da vidimo...
Mozda se samo tebi cini da on sporo vergla pa da ne skidas dzaba anlaser.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Jer to nije veliki kvar jer se to rastura ispod volana?Verovatno je otišlo šuplje vratilo čim iskače reduktor.