Kremator
Član
Bombina miljenkoo... salim se, treba i to videti, mora poklopac gore da se proveri, mada ja sam i to utegao i dalje imam problem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je bio problem. Nakon dolivanja ulja radi super! Izvinjavam se, ali nisam ja taj koji vodi računa o nivou ulja, a informaciju sam dobio tek nakon postavljenog pitanja o istom.Vidi ti @dusanboss ima li dovoljno ulja jer on je osjetljiv ako imalo fali.
Ne pitaj me kako znamOvo je bio problem. Nakon dolivanja ulja radi super! Izvinjavam se, ali nisam ja taj koji vodi računa o nivou ulja, a informaciju sam dobio tek nakon postavljenog pitanja o istom.
(A i volim malo da prebacujem krivicu na druge )
Ubacio ja tu konusno valjkaste lezajeve na poluosovine gde se dodiruju i kosuljice u krst trkaca , i sveo luft na minimum..Jesi stegao luft poluosovina dosta puta sam im morao navarivati celo iznutra gde upiru jedna u drugu
A i samo srce diferencijala hoce da ima luft
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Plugovi su u brazdu nema gde , a kakvi su 58 oko paljenja na hladno jer pali odsečno kao 539 ili ne ja danas da mu kupim nove akumulatore od 65amperaNadaj se da ne iskoči kad počinje ili završava neko brdo.
Sent from my 5024D using Tapatalk
Ako je spori alnaser, njegov orginalni, onda neće da pali odsečno. Ako je brzi alnaser ima da odsečno pali.Plugovi su u brazdu nema gde , a kakvi su 58 oko paljenja na hladno jer pali odsečno kao 539 ili ne ja danas da mu kupim nove akumulatore od 65ampera
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
I spediter zakacis naravno za rasipac kao i svi?Juče razbacivao veštak po žitu sa fergom i u jednom momentu, kod trećeg punjenja neće hidraulik da spusti rasipač na zemlju. Bio se prepao i nekako završim i treću turu, sve po 200 kg, zakačim špediter i krenem u selo. Dođem kući, on radi. Šta može biti. Ulje svake 2-3 godine dospem po pola litre, žuto kao med, radim 4-5 ha...Ovo je prvi slučaj. Plašim se šta ako zakačim, za mesec dana, pskalicu i neće da reaguje hidraulika?
Poskakuje..danas uzoro 1.5 ha i poskakivanje se desilo par puta...dođe kao da mu je teško krenut..najčešće u drugoj iz mjesta...u rikverc nisam primijetio a više puta probavato...postoji negdje luft..samo nemogu raspoznati dal u mjenjaču Il deferencialuDa tebi nije luft zadnjih poluosovina odnosno Tanjirastog na lezajima pa da ti odskace zadnji kraj poskakuje kad kreces?
A to hoce dasedesi i kad pukne kuciste konusnog,ali i lezaj kad ode na njemu
Kao da odskace zadnji kraj i zvuk metalan pri kretanju iz mesta
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока