Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Марка ћелстон?
Ljudi, na starom 533 imam jako loše kočnice.
Kada rasturim, dal da kupujem sve novo, ili da uradim kod čoveka koji lepi i nituje gurtne na starim paknovima za 3000 dinara i za 1500 obrađuje dobiše?
Prva varijanta 6000 paknovi, 12000 doboši.
Druga, 4500 sve.
Bolje mu ponudi ašov i lopatu ,bezbolnije će se ukopati.Појасни ово нама неписменима молим те???
Piše ti iznad u jednoj rečenici sa znakom jednakosti. Nije teško.Појасни ово нама неписменима молим те???
U čemu je problem, ljudino ?Bolje mu ponudi ašov i lopatu ,bezbolnije će se ukopati.
Ја би одабрао другу варијанту. Ми смо купили нове пакнове за 542 који су се после месец дана одлепили и облога подлети под другу пахну и заблокира ми точак. Ако тај човек тако ради да их лепи и нитује ја би узео од њега без размишљања.Ljudi, na starom 533 imam jako loše kočnice.
Kada rasturim, dal da kupujem sve novo, ili da uradim kod čoveka koji lepi i nituje gurtne na starim paknovima za 3000 dinara i za 1500 obrađuje dobiše?
Prva varijanta 6000 paknovi, 12000 doboši.
Druga, 4500 sve.
Ако те разумем,мада овде те нико не разуме,јер пишеш константно неке небулозе а набеђен си да си у најмању руку нови Тесла,а ни факултет ниси успео да завршиш, ти 12ке ниси ставио јер би оптеретио зупчанике у мењачу? На фергусону?Piše ti iznad u jednoj rečenici sa znakom jednakosti. Nije teško.
U čemu je problem, ljudino ?
Друга варијанта свакако.Могу ти проследити контакт од фирме која то ради са рачуном,нитује Ламеле и Пакне и сл.Увек код њих радим и нема проблема.Moram da rasturim posle slave pa da vidim. Ako su ovi u ok stanju, verovatno ću tako da uradim.
Da, čovek lepi i stavlja nitne. Onda doboše obrađuje.
Već sam napisao. Zbog konusno-tanjirastog. Inače ne znam šta te boli k šta ću ja da opteretim i šta mislim.Ако те разумем,мада овде те нико не разуме,јер пишеш константно неке небулозе а набеђен си да си у најмању руку нови Тесла,а ни факултет ниси успео да завршиш, ти 12ке ниси ставио јер би оптеретио зупчанике у мењачу? На фергусону?
Да ли сам управу?
Za koji posao dupliras tockove?Našao originalne felge 24" koje su bile na IMT-533 i na njima su gume 14,9-24.