Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slikaj svoj plug zakačen za traktor pa postavi ,možda će nešto biti jasnije.Mozes li precizirat koliko cm. ti je izvucena kolenasta , to sam bas na njivi uradio i poprilicno je pomerio ali volio bih znat koliko je kod vas??
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Nemoj se ljutiti,al da te pitam,jel ti znaš u opšte kako se šteluje plug?Mozes li precizirat koliko cm. ti je izvucena kolenasta , to sam bas na njivi uradio i poprilicno je pomerio ali volio bih znat koliko je kod vas??
Zavisi koji su ti tockovi nazad i koliki razmak izmedju njih...Mozes li precizirat koliko cm. ti je izvucena kolenasta , to sam bas na njivi uradio i poprilicno je pomerio ali volio bih znat koliko je kod vas??
Ma kakav drugi krug, jesi li ti imenjače gledao onaj naš čuveni film "Maratonci trče počasni krug", e tako nešto...Imenjače, ajd da je poredim sa autom, kada ne znaš kako je u kejsu.
Jel kada sidješ sa nje da li kolena drhte, ili bi mogao još jedan krug, kao kod putničkog auta.
Da li pasuju rupe, ili treba da se prerade?Traži od Torpeda, lakše ćeš i jeftinije naći.Oko 100 evra je komad samo je problem što su fiksne.
Imaš na polovnim automobilima felne od 24cola dve za 100evra. Mislim da su felne od kubote.Da li neko ima da proda prednje felne od 577dv sa ili bez srca, ili zna nekoga ko rastura Imt traktore? Hocu da montiram gume 12,4 R24, da li odgovara ova dimenzija na tim felnama? Treba mi za Belarus sa ravnim mostom, za medjurednu obradu.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока