Kremator
Član
Vreme da se remontuje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Kremator
Pa u mom slučaju biće da si upravu, jesu nešto serviseri radili u garanciji 80 ih, deda pričao ali posle nije dirano ništa, kakve su šanse da su samo karike otišle na podiznom klipu, i da li ubaciti klip sa tri karike i gumicom?
Zašto ti treba podatak o brzini ? Meni treba radni pritisak 4-4,5 bara i to postižem na 1200 obrtaja. Idem drugom i treba mi 4l po aru.Pogledao sam u uputstvu za IMT 539 kojom brzinom se traktor kreće u kom stepenu prenosa pri 1300 obrtaja ali to se odnosi na gume 11. Ja imam gume 12, po kojoj formuli se onda racuna? Predpostavljam da nije velika razlika ali bih da znam zbog prskanja da bude sto tacnije.
Gde si uzeo ? Meni je majstor pre tri i po godine menjao biksne i ventiliće na njoj. Zaglavio nije htela da digne plug u njivi. I od tada radi kako treba.Zamena hidraulicne pumpe 37000din ako neko bude radio da zna
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Moram da ti jos dopisem, na temperaturi se "sire" poluosovine.... ali........ i celo kuciste se siri ...Krematore nisi valjda stvarno tu stavio ležajeve?
Pretpostavljam da znaš koliki je koeficijent toplotnog širenja čelika, i da ćeš od -20 do +50 stepeni imati delta 't' celih 70 stepeni.
Na dužini poluvratila od recimo 70cm, to ti je oko 0,6mm dilatacije. Fabrički se između poluvratila ostavlja zazor od 2-3 mm, a ti si ga sad anulirao.