Ko ne pije, kada dođe kući nakon celodnevne aktivnosti u IMT harmonija kabini, može da istuče kera!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vibriram do ponoćiAntifoni, slušalice od mobilnog i flaša bambusa da se podnese stres od buke i vibracija
Jedino što onda ženino gunđanje isto zvuči kao odmor za ušiKo ne pije, kada dođe kući nakon celodnevne aktivnosti u IMT harmonija kabini, može da istuče kera!
Fali tu malo više izolacijeMože tu malo da se poradi na izolaciji u tim novijim tipovima al jbg, na sili nebeskoj je to malo teze
Naravno, ali makar da se svede na nivo, prihvatljivoFali tu malo više izolacije
Meni dodje da sto puta rastavim menjac i vidim sta kad promenim promeni zvuk…Fali tu malo više izolacije
Druže, jesi ti siguran da se ti t..,čepovi stavljaju baš u uši ?Znaš kol'ke čepove imam za uši izgleda šašavo al prilično pomaže
I moj je isto, ali od kad sam stavio kabinu ni gluv ne seda u njegaU al nesto melje u menjacu JEBEMTIZENOMAJIKU al urla
Ne znam jel mi gore biti pijan ili trezan u kabini?
Sreca moj stari gluv ko top stvarno ne znam od cega pa on to vozi
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Tako je, lep traktorcic zato sam i pitao za misljenje, pogotovo jer je perkinsov motor i ful sinhro menjac.Ne, negde poslednji trzaji imt-a.
Ima jedan ovde 550 radi voce sa njim, nikad nismo pricali na tu temu...
Skoro pa klasican 549 ovako vizuelno.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока