Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To se ne prodajeImam drugari dobrog 558 na prodaju, ako nekog zanima ...
Tako će izgleda i bitiGorane prave vrednosti ne treba menjati
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Mozda radis u saradnji sa preprodavcem Miroslavom iz MramorkaImam drugari dobrog 558 na prodaju, ako nekog zanima ...
757 su ovo...di bre da sramote 558 sa 756Колико дневно овако у пару можете да узорете и који су ово плугови 756 или 757?
I to je Drale relativno. Kod nas 558 kada izore 3 kj ideš kući, mram vata a goriva nema, potrošio i onu kantu što si poneo. Kod Rakin-a mekša zemlja, morao je jedan 558 da izore 2 hektara. Ja sam većinom orao 3 sporohodnom. Kada oreš prvom brzohodnom to je mnogo brže i veći učinak.Колико дневно овако у пару можете да узорете и који су ово плугови 756 или 757?
Pičio sam ja skoro tri hektara dok sam bio mlad i lud, sad sam samo lud pa prekidam na dva i begaj kućiI to je Drale relativno. Kod nas 558 kada izore 3 kj ideš kući, mram vata a goriva nema, potrošio i onu kantu što si poneo. Kod Rakin-a mekša zemlja, morao je jedan 558 da izore 2 hektara. Ja sam većinom orao 3 sporohodnom. Kada oreš prvom brzohodnom to je mnogo brže i veći učinak.