IMT

Strucnjaci moze mala pomoc,moj 539 dobio da tako kazem lufta u prednjim tockovima volan u stajanju za nekih trcinu kruga ima lokera,a kad sam na asfaltu tockovi se tresu hoce da otpadnu sa traktora pa ga moram umirivati tako sto ga na volanu drzim van lokera ako me razumijete.pogledao mi covijek veceras kaze da nisu piksne u tockovima neg u kucistu volana nesto nezna ni on sta.je li ko imao slicno iskustvo mislim kako je prosao sa ::novac::.unaprijed hvala.

fenzija je napisao(la):
Strucnjaci moze mala pomoc,moj 539 dobio da tako kazem lufta u prednjim tockovima volan u stajanju za nekih trcinu kruga ima lokera,a kad sam na asfaltu tockovi se tresu hoce da otpadnu sa traktora pa ga moram umirivati tako sto ga na volanu drzim van lokera ako me razumijete.pogledao mi covijek veceras kaze da nisu piksne u tockovima neg u kucistu volana nesto nezna ni on sta.je li ko imao slicno iskustvo mislim kako je prosao sa ::novac::.unaprijed hvala.
Ispusti tocak sa jedne strane pa mu drzi kontru

fenzija je napisao(la):
Ispusti tocak sa jedne strane pa mu drzi kontru

mislim da nerazumijem,jel ti to mene malo zjb?
[/quote]
Salio se , metalo strugar mi radio glavu upravljaca za 90e .
Akokupis biksne one se skupe prilikom nabijanja pa treba da se rajbuju ,sto zahteva odgovarajuci alat, zato mislim da je bolje da se metalostrugari sa time pozabave, a ako su vretena ona u paru kostaju oko 120e

Biksne nemoj kupovati, idi kod nekog da ti napravi.
Kupio sam biksne i neodgovaraju. Dzabe bacas pare.
Ako ti igraju tockovi, dali si gledao krajeve spona?

hm zvacu sutra majstora da mi to pogleda ali cisto reko da me malo uputite da mi nebi poceo kao po obicaju istoriju cijelu pa treba ovo treba ono,pa na kraju po dzepu bup.hvala decki ::svaka cast::
Post je spojen: [time]1289760884[/time]

e to se i meni desavalo da tockovi skacu oce volan iz ruke da iscupaju i rasturimo cale i ja ceo trap kad ono samo lezajevi u tockovima skrzoz sje.... zamenimo lezaje i nedesava se vise

Bubu je napisao(la):
Lakse je napraviti dobru kabinu nego napraviti traktor da ide bolje. Dolovac, pretpostavljam da si ga prodao samo zbog buke?
Tacno tako. Najvaznije mi je da trktor ide i radi dobro, a buku cemo lako resiti. :ppozdrav:

Rale 83 je napisao(la):
MILOŠ D.T je napisao(la):
Da sem konusno-tanjirastog koji nemože sve to da izdrži.
Da al zahvaljujuci OVOM FORUMU mi sad znamo da moze da se ugradi DJ konusno tanjitrasti i da sve bude ok i Od Babe Devojka :haha: :haha:
Post je spojen: [time]1289703447[/time]
Samo još kad bi neko(ko je to radio) napisao kolko to zadovoljstvo košta (da dođu serviseri iz JD, njihova usluga i neophodni delovi), pa da se i to ukalkuliše u cenu 5170 koji se nalaze po oglasima ::namigivanje::

Imam problem na 560. Danas sam primetio da mi levi točak koči i kad ne stiskam kočnicu. Išao sam traktorom do njive, to je oko 3-4 km, i leva strana (leva truba) na delu gde su kočnice je vruća a desna skroz hladna. Poluge kočnica su uredno u početnom položaju, odnosno povučene su skroz gore (nazad). Da li ima neki način da to privremeno saniram (otkočim) a da to bude bez nekog velikog rasklapanja jer mi je sad svaki dan dragocen za oranje pre nego što počnu kiše (za 23 su najavili zahlađenje sa mogućim snegom).

dukej je napisao(la):
Imam problem na 560. Danas sam primetio da mi levi točak koči i kad ne stiskam kočnicu. Išao sam traktorom do njive, to je oko 3-4 km, i leva strana (leva truba) na delu gde su kočnice je vruća a desna skroz hladna. Poluge kočnica su uredno u početnom položaju, odnosno povučene su skroz gore (nazad). Da li ima neki način da to privremeno saniram (otkočim) a da to bude bez nekog velikog rasklapanja jer mi je sad svaki dan dragocen za oranje pre nego što počnu kiše (za 23 su najavili zahlađenje sa mogućim snegom).
ja sam imao isti problem a svaki trenutak dragocen ,pa sam sipao malo nafte na kugliceda bih zavrsio poslove koi su bili zapoceti ali nakon toga moras obavezno da otvaras trubu

dukej verovatno ti je cilindar zardjao pa riba ili ti je crevo gumeno nabubrilo pa nevraca ulje nacisto u oba slucaja ostaju nategnute ploce pa se zato greje

Dukej, za pocetak ispusti malo ulja na luftiracu i trudi se da ne koristis uopste kocnicu. Ako ne pomaze ni to onda jednostavno izvadi kompletan pomocni kocioni klip sa crevima, zablindiraj cev koja dolazi od glavnog kocionog i teraj!

dukej je napisao(la):
meni se to dešavalo na imt 567 zna sam stati ubaciti u rikverc nazad pa u prvu napred da odpuste kočnice tako par puta meni je desni točak često blokiro tako sam ga i prodo

Nazad
Vrh