IMT

moja greška V6 pa njemu su prednje gume 16.9-28 a zadnje 20.8-38 motor je om-441 snaga 150kw na 2100obrtaja menjač sinhronizovan potpuno sa 16 brzina napred i 4 nazad priključno vratilo je 44,33mm za razliku od svih gde je 34.9 mmpodizna moč dizanja 50 KN masa mu je 8170kg

koliko ja znam svi su imali isi menjač i svi su bili loši ima ga čovek kod mene u selu i imao je problem dok sam imao prodavnicu ležajeva dolazio je kod mene i naručivali su neke ležajeve i sve su colovne mere ja znam da je dva puta rasturao menjač a ti proveri isprobaj pitaj povedi nekoga još ko se razume :cao:

MONTOYA je napisao(la):
problem je u tome što mu je razvodnik prebačen na dvoradni
Gdje se to prebacuje?

Probali smo svakak stavljat one male ventile kaj ima na razvodniku s lijeve strane,na svaki ručici je jedan,i onaj ventil ispod sjedala s ljeve strane kaj ima da se okrene da hidraulik radi illi ne..Nikako nije htio da radi kako treba..Ulje je isto moguč krivac,pošto je traktor stajao 2god,a ni razvodnik nejde baš glatko,mada po meni glavni sumnjivac bi mogla bit pumpa..

svakako prvo ulje proverite
crevo morate kačati na donji ventil
ručicu na ploči hidraulika staviti na zatvoreno
malu ručicu na razvodniku prebaciti ka nazad
i kada se povuče velika ručica ka nazad ventil dobija ulje
probajte ovako ako neće onda je pumpa

MONTOYA je napisao(la):
koliko sam ja čuo problem je konusno tanjirasti
kod njega je ZF menjač ne bi trebalo da ima problema

ima u baču majstor koji je ubacivo konusno tanjirasti od john dera i radi sanjim bez problema

milos bota je napisao(la):
MONTOYA je napisao(la):
koliko sam ja čuo problem je konusno tanjirasti
kod njega je ZF menjač ne bi trebalo da ima problema

ima u baču majstor koji je ubacivo konusno tanjirasti od john dera i radi sanjim bez problema

Zaboravio sam gdje je vlasnik ovog IMT-a ugradio konusno tanjurasti od JD, uglavnom negdje u Srbiji je ugrađivao. I kaže od tada nikakvih problema nema. Ugradio je i mehaničko uključivanje prednje vuče.

Uploaded with ImageShack.us

MONTOYA je napisao(la):
svakako prvo ulje proverite
crevo morate kačati na donji ventil
ručicu na ploči hidraulika staviti na zatvoreno
malu ručicu na razvodniku prebaciti ka nazad
i kada se povuče velika ručica ka nazad ventil dobija ulje
probajte ovako ako neće onda je pumpa
Hvala :D

Rezultat ču javit kao i slike traktora poslat

NIDŽA je napisao(la):
Stiglo pojacanje. IMT 585.
2qtelaq.jpg

30ww4s1.jpg
ja sam imao 588 inace swe je isto samo jos prednja vuca.TRaktor je strvina vuce 290 setvospremac 2 brzom ko od sale,ali grmi ko tenk...

MILOŠ D.T je napisao(la):
Da sem konusno-tanjirastog koji nemože sve to da izdrži.
Da al zahvaljujuci OVOM FORUMU mi sad znamo da moze da se ugradi DJ konusno tanjitrasti i da sve bude ok i Od Babe Devojka :haha: :haha:
Post je spojen: [time]1289728647[/time]

dobar sam sa majstorom koji je to odrađivo ,i ima takakvog rogonju odrađenog ali je taj 220 ks,ako koga interesuje uputićuga

Nazad
Vrh