Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahaha, ne na sreću...Treba mi za jednog pratioca...Znači Radoslave da se ipak vraćaš starom proverenom brendu IMT, svaka čast.
Isti je hladnjak i za njega i za 5106 i 5136. Evo nekih kontakata,ja sam uzeo proslog proleca u imt darku 86000 din.Pozdrav kolege, treba mi pomoć u vezi hladnjaka za Imt 5100, da li znate gde ima da se kupi i da li odgovara od 5136?
Hvala puno.Isti je hladnjak i za njega i za 5106 i 5136. Evo nekih kontakata,ja sam uzeo proslog proleca u imt darku 86000 din.
Imt darko 026655070
Auto marko 026652186
Auto sanja 026652539,063336626
Dar d.o.o. 0264632800,0666100600,viber +381694100400
Aleksandar opovo 0641184342
Nema na cemu,ako nesto mogu da pomognem ili da ga preuzmem samo mi javi. Obavezno trazite slike da vam posalju,ima vise modela u ponudi,mala privreda iz neke garaze gde kao da je vareno sa 4mm elektrodom,ima indijskih i ima turskih ali su se izuzetno lose pokazali ti turski a na oko fantazija,robustno,od debljeg lima odradjeno,nema da skripi i zvecka ali malo sace,nema cirkulacije tecnosti i dize temperaturu. Pozdrav i hvala za dobre videe,samo napred!Hvala puno.
5106,al razbušen I na pumpi malo dato žižke, trebalo bi da ima oko 120 ks, vuče ko voz... Al znam za sve mane oko menjača i diferencijala, i znam da je pretežak za svoju snagu, nit je neki orač, nit je za spremač... Valja za transport i tanjiraču... Al nije puno para, i ja je dobijam na dođem ti... Pa mi zato primamljivo..O kom se modelu radi, koja je cena?
Pa gde ja kupujem staro gvožđe?Kod komšije Mirka?
Moze,i ja sam kupio novu pumpu a stavio staru remenicu zbog istog problemaJel se da prebaciti remenica na vodenoj pumpi na 5106 nema za kupit s 3 kanala.
Našli smo imr orginal još stara zaliha ali dva kanala ima
U radnji za biciklove,ovaj dve i nešto crvene,ima i za jednu ali nije bilo trenutno...Tomislave gde si kupio i koliko košta to čudo i šta sve meri?
JesamJesi li naštelovao prečnik točka?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka