IMT

Nije tajna, 2600 evrica. Ima menjac sa tri brzine. Meni se bas i ne svidja kako je ofarban ali nema veze, farba je najmanje bitna. Sutra bi trebalo da ga probam u branju sa 223 pa cu javiti kako je proslo.

2600e sigurno opravdava taj novac gume su solidne a sigurno si cuo i kako radi motor itd
jedan plug za veci traktor kosta vise tako da sigurno se isplati

Video sam IMT 539 DLI moze li neko da mi kaze da li ovaj traktor ima duplu vucu ... I takodje ako zna nesto o ovom tipu. Inace radi se o novom IMT-u ..I koliko kosta ovo zadovoljstvo sa kabinom??

Има са дуплом вучом и без, ја сам мој са дуплом вучом прошле године платио 9600е са попустом од 2000е, колико је ове године не знам.

i kakva mu je snaga, kako ti se pokazao do sada.. imas li grejanje u kabini?
Post je spojen: [time]1288826007[/time]

mirko gdje si ga kupio jel to cijena sa pdv il ibez,da li si ostvario na njega subvenciju

Ima li neko imt 2050 ili zna kako se pokazao u radu , kakav je potrosac , vredi li ga kupovati ?

dacha74 je napisao(la):
i kakva mu je snaga, kako ti se pokazao do sada.. imas li grejanje u kabini?
Post je spojen: [time]1288800807[/time]
Мотор ИМР 40КС, много је јачи од обичног, мислим на вучну силу поготово у орању и у шуми. немам грејање, кабина је пространа и потпуно гола, доста је бучна. за сада сам задовољан тек сам направио 130 сати.

MONTOYA je napisao(la):
mladen87 je napisao(la):
ako sam dobro razumeo,Montoya ti ores sa trobraznim plugom i 577 bez prednje vuce 2 direktnom?!
jeste razumeo si,prošle godine
sutra idem da orem sojište gde ću sejati ječam,videćemo kako će ići
znači pliče oranje oko 20 cm
ove godine nemože :udri:
ustvari po sojištu traktor može da vuče ali mi se ne sviđa oranje,nejednako
a po kukuruzu nemože

Nazad
Vrh