Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Мотор ИМР 40КС, много је јачи од обичног, мислим на вучну силу поготово у орању и у шуми. немам грејање, кабина је пространа и потпуно гола, доста је бучна. за сада сам задовољан тек сам направио 130 сати.dacha74 je napisao(la):i kakva mu je snaga, kako ti se pokazao do sada.. imas li grejanje u kabini?
Post je spojen: [time]1288800807[/time]_________________________________________________
i ako moze neka slika iz kabine
ove godine nemožeMONTOYA je napisao(la):jeste razumeo si,prošle godinemladen87 je napisao(la):ako sam dobro razumeo,Montoya ti ores sa trobraznim plugom i 577 bez prednje vuce 2 direktnom?!
sutra idem da orem sojište gde ću sejati ječam,videćemo kako će ići
znači pliče oranje oko 20 cm
nsnidza je napisao(la):Kaze mi jedan prijatelj da je video u Beceju da ima na nekom otpadu imt 5500 kod nekog coveka sto mu ime pocinje na C.
Nije, bio sam u cetvrtak na tom otpadu i jos uvek stoji taj 5360.zorancile je napisao(la):Možda se u medjuvremenu pojavio i 5500 na otpadu?
svaka mu cast! majstorcinazima je napisao(la):dali ste gledali juce ili danas reprizu od 5kazanje neki majstor prepravio IMT 577 stavio limariu od torpeda i izgleda ko nije pogledo moze da pogleda ovde
http://media.rtv.rs/sr_ci/5kazanje/1049
poslednji prilog