IMT

Ja bi se na tvom mjestu zabrinuo za bezbednost i kucevni prag.🤣

Nikada nisam dobio ni jednu jedinu poruku pretećeg sadržaja ali sam dobio i dobijam poruke sa savetima kako i šta.Posle pitanja o grejanju vode u oraniji ne da sam dobio savete... 🤣🤣🤣
Bio je onaj Licanin iz Banata, on je bio legenda, hvali se kako ide sa pistoljem da ore drzavnu zemlju, i cik da vidi ko ce da ga zaustavi🤣omiljeni sport :Ličke toke🤣

Urea
A oranja su iz žešća, kao i predsetvena priprema tanjiračom ili drljačom budi Bog s'nami.
Onda kolica za djubrivo, jedan od žešćih izuma koji kako kažu štedi 50% djubriva jel kukuruz ima koren kao EKSER pa ne može da iskoristi djubrivo deponovano izmedju redova, onda okopavanje i zagrtanje kukuruza, setva mehaničkim secer kljucavac
Ima tu svašta da se vidi, zalivanje cisternom ??? koliko cisterni treba po ha???

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Ohhh neee, ja sam zaorao sneg... Sada ce koren kukuruza u aprilu da se naladi... :s ili kako sam ono citao, lezi voda zarobljena... Kako ono bese ? :D

Putine jeste Ličan ali nije iz Banata već iz Bačke.Krička pi.ka smo ga zvali, kada nema argumenata on vređa pa mu je očitana bukvica da ni štoljpi nije pomogao. 🤣 Blokirao me je nakon toga pa nisam imao čast da čitam i gledam njegove postove nastale u fazama nervne rastrojenosti i šizofrenih cepanja.

Koji vam je taj? To da se prehladi koren je ništa, ispadaju zubi svima u kući, umire dvoje troje u kući, raste zubača godinama i ne može da se uništi itd...

Putine jeste Ličan ali nije iz Banata već iz Bačke.Krička pi.ka smo ga zvali, kada nema argumenata on vređa pa mu je očitana bukvica da ni štoljpi nije pomogao. 🤣 Blokirao me je nakon toga pa nisam imao čast da čitam i gledam njegove postove nastale u fazama nervne rastrojenosti i šizofrenih cepanja.
Taj taj🤣🤣🤣interesantan lik, medju top 3.

Da li neko zna zbog cega su stavljane plocice od tipa, snage, serije na engleskom jeziku na nekim modelima IMT, jel zbog trzista ili neceg drugog, sasvim slucajno juce vidim na engleskom reci

Ovo bugarski motor, kompresor na cudnom mestu ?
Perkins engleski 3.152 oznaka, traktor je 1998 godiste, kupljen nov u Bradarcu, covek je gastarbajter i koristio ga samo drva cepana u prikolici da prevuce od jednog placa do kuće. Imao je 189,7 radnih sati, nikad nije ništa dirano oko sata i broji, pregledao sam u detalj svi šarafi su ne taknuti, topling nikad nije stavljen, moram da ga razradim jer nikad nije odvrtan od farbanja u fabrici, na svu sreću covek je menjao ulje svake godine iako nije radio…

Perkins engleski 3.152 oznaka, traktor je 1998 godiste, kupljen nov u Bradarcu, covek je gastarbajter i koristio ga samo drva cepana u prikolici da prevuce od jednog placa do kuće. Imao je 189,7 radnih sati, nikad nije ništa dirano oko sata i broji, pregledao sam u detalj svi šarafi su ne taknuti, topling nikad nije stavljen, moram da ga razradim jer nikad nije odvrtan od farbanja u fabrici, na svu sreću covek je menjao ulje svake godine iako nije radio…
Mora da je bila i dobra cena, izgleda odlicno.

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka

Mora da je bila i dobra cena, izgleda odlicno.

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Ne zalim ni dinara, skoro da je nov, on je racunao tad cenu pola od ovog takozvanog novog imt 549 ali bez prednje vuce, tu nije bilo vremena za razmisljanje o ceni, jer je bilo jos 5 ljudi spremnih odmah da kupe, a na to sve nije bio ni na jednom oglasu niti grupi na facebooku, tad je IMT kombinovao sta je stigao, ubacivao motore razlicite kabine i to, on je placen nov nesto malo manje od 16000 maraka, a 577 je bio 18000 maraka, 539 11500 maraka.

Nazad
Vrh