Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Marko tesko za te pare ako hoces sve da bude tip-top,morao bi jos da pojacas fond.Necu ga prodavati, to mi je uspomena od dede, od malih nogu sam se vozao na njemu
Da li sve moze da se uklopi oko 180-200 000 din da bude sto i se reklo kao nov
Uuuuu kako to ne volim, cena po satu mi je presela dva tri puta u zivotu i nikad vise.Pa najbolje da formiraš neku cenu po satu.
Ako vredno radiš, to ti je najrealnije.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Nije nikakav problem uraditi jedan motor, imam i par kolega koje rade imt i to dobro a mozemo i mi draga uradimo, jedino sto moze biti problem je vreme tj koliko je hitno.Ako neko zna cene delova neka napise
Motor cu ja skinuti, gde da nosim motor da se uradi skroz, ne da me zajebu da ga samo prikrpe
Cena guma?
Trap komplet sa sponama
Kocnice, semerinzi
Kvacilo
Svetla
Instalacija
Sve mogu sam uraditi, samo motor bi nosio
Diferencijal cu samo pregledati kao i menjac i hidrauliku, oni su dobri.
Pripremu i farbanje mogu sam
Nebojsa imas li ti proverenog majstora u bg koga mozes da preporucis da rasklopi sklopi motor i da ga uradi? Jos bi bolje bilo ako bi ti mogao da ga uradis, ja ga skinem doteram ga kod tebe ti uradis i ja ga vratim
Shvatio sam ja kolega sta si mislio.@nebojsa100
Što se tiče rada na sat, ja sam tu metodu preporučio kao način da se odredi vrednost posla. Zaista ne vidim drugi način za pošteniju procenu posla od toga.
I ta tvoja cena koju ste ti i otac formirali za pojedine poslove je sigurno bazirana na utrošenim satima, ali za normalan rad(sa fiziološkim potrebama).
Što se tiče tih 'gazda' koji nedaju popiti čašu vode da nebi platili 5 minuta više, ja bih lako sa njima izašao na kraj.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Bilo je komplikacija na terenu naravno ali obicno nista sto ne mozemo da resimo relativno brzo, kad se recimo radi kvacilo kad je vec dato kao primer, nosi se sve znaci bukvalno sve, od svakog potrebnog dela po dva komada, dve korpe, dve lamele, dva Druk lezaja, dva tri i vise semeringa, zamajac uvak jedan nov jedan obardjen da vlasnik moze da bira ako ima potrebe za tim, svi srafori za zamajac, za korpu, sitnica poput creva i holendera ima pun kombi tako da retko sta moze da nas iznenadi a da nemamo resenje za to.Fino je to kad mozes cepnit traktor i vratit sve za sat i po. Mada ja znam da obicno bude otiso navoj na reduciru na crevu ovom, ovde sitnica tamo sitnica, i onda se to oduzi i po pola dana, jer kako ces to tako vratit neispravno ljudima.. i onda se ziv pojedes sto naplacujes samo jedno, a resis jos stosta sto je moglo da ide i islo je dok ga nisi pipnio.
Bude svega, nailazi se na svasta.Jeste pa kad je neko strucan cacko po svemu onda to vise nije sat i po. Bude nekad i ceo dan… kd naletis na polomljen saraf u radilici ili iskidan navoj… lako moze svasta da se vidi.. mi smo ba jednom tanjirastom zupcaniku nisli da su sve rupe vece za koju desetu od sarafa i da je sve rasklimano bilo, pola istih slomljeno, pa razbusuj rupe da budu okrugle, pa pravi sve na novu meru. I onda koliko to naplatiti.
Evo na kakvu genijalnost sam naisao radeci generalnu na 558, korpa kvacila.. menjan je sada motor , stavljen generalisan koji sam uradio, a korpa i zamajac sa originalnog, lik koji je radio taj motor pre, mrzelo ga da rastura korpu, a da bi nadoknadio luft koji je nastao u prackama i osovinicama, zbog cega su pale nisko i kacile kardansku lamelu, podbacio je limcice za 2mm ispod poklopca korpe kako bi podigao pracke, sto je ujedno i smanjilo pritisak u oprugama i lamela je malo proklizavala, iako je u pitanju 558 sa sporijim menjacem...Fino je to kad mozes cepnit traktor i vratit sve za sat i po. Mada ja znam da obicno bude otiso navoj na reduciru na crevu ovom, ovde sitnica tamo sitnica, i onda se to oduzi i po pola dana, jer kako ces to tako vratit neispravno ljudima.. i onda se ziv pojedes sto naplacujes samo jedno, a resis jos stosta sto je moglo da ide i islo je dok ga nisi pipnio.