lovac luka
Član
Samo jedna stvar radi na uvlačenje, uvlači svašta u sebe
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Maticu oni kocioni cilindri smetaju a mislio sam iskreno i da iznaftiram i pregledam da nema opiljaka,nikada mi se nije desilo ni na jednom imt-u da zaglavi taj ventil.Gde da skidaš ploču, ogroman posao.Skini poklopac sa strane da možeš da priđeš do ventila, zaglavio je garant.
На ручици за подизање хидраулике имаш онај шраф који је граничник за горе њега само 5-6мм спусти ка доле мени се он померио и исто ми тако заглављивале полуге на горе. То сам имао проблем на 5106 и у току орања ми се то десило натерао га у неки јендек десном страном и са леве скинули плочу њакнули вентил неком полугом и хидраулика прорадила.Maticu oni kocioni cilindri smetaju a mislio sam iskreno i da iznaftiram i pregledam da nema opiljaka,nikada mi se nije desilo ni na jednom imt-u da zaglavi taj ventil.
Original perkins, piše u računu od starog mlina Bradarca gde je uzet, “ IMT 549 perkins” i na usisnoj grani motora.@Veki12
Prvi put cujem za original Perkins, uglavnom je ili Simpson ili VAMO. Sklopovi su kompatibilni, ne istog proizvodjaca ali dimenzije su iste. Nema nikakve razlike u snazi, potrosnji itd. Verovatno.je ima u trajnosti.
Najveca razlika je razvod motora, bregasta i pumpa visokog pritiska. Razvod u Perkinsu je sa jednim velikim medjuzupcanikom pa su pumpa i bregasta desnog smera (gledano od napred) za razliku od IMR koji ima levi smer pumpe i bregaste, samim tim pumpe i bregasta nisu kompatibilne. Razlikuju se jos i neki delovi, npr pumpa vode i mozda jos po nesto
Moguce da je 6-ak pa samo prede.Sad je meni jasno zašto moj ferga tako dobro radi, sigurno je u njemu JD motor.
Oće ulje da slini na ventil dekli pa sliva, a hoće i tu na dihtungu glave iznad AC pumpeKoji je razlog sto pojedini m34 motori staaalno ali stalno slinave na spoju bloka i glave ispod usisne grane u delu blize AC pumpi? Ne mesa vodu, ne dimi jako al slinav stalno. Zameni se dihtung, bude neko vreme suv i opet tu zaslini