IMT

Moj stari nasuo običnu mast u volan
Kupim ja pre 4_5g pneumatsku mazalicu 12kg
I šta se on igrao i podmazivao 539 i kad je mazao onu niplu u kabini ispod volana on je terao dok nije negde isterao
Isterao dole na kućištu sa leve strane gde izlazi ruka za sponu
Ništa mu ne fali
Ide lako
A ranije je bilo neko sae 200 ulje ja nasuo 2010g

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Sta mislite koliko vredi komplet limarija i kabina od 560(novi tip)?Kabina sa svim staklima,vratima,podom, tablom, sedistem, limovima pozadi, i hauba sa sve maskom i rezervoarom. Nista vareno

Zavisi kako se dvojica dogovore..
Ako je imt kabina i limarija bez potrebe farbanja, trazice ti do 2000e.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ako nadjete imt kabinu ispod 1000e u fulu, postavite ovde link da svi vidimo.
Znaci da nije trula bez stakala kedera itd....
Limarija ne znam koliko moze da vredi.
Kao sto rekoh u predhodnom postu, od trgovca sam cuo da trazi za to sve komplet 2000e, da li ce prodati i kad nemam pojma i ne interesuje me.
Znam da za malo para a dobro tesko da moze.

Zavisi kako se dvojica dogovore..
Ako je imt kabina i limarija bez potrebe farbanja, trazice ti do 2000e.

Mozda bih moju prodao,u nedoumici sam.Hteo ovih dana da ubacim sediste kad ono smeta rucna i mora malko da se prekroji onaj lim pozadi,treba je jos malo ususkati uraditi grejanje i neke sitnice pa razmišljam dal je pametnije prodati je dometnuti jos neki evro i oterati traktor na preradu kod majstor Ivana.
Deks ja pitao za neke losije kabine, zardjale podosta, retko koja ima sva stakla, 1400-1500e.

Poslednja izmena:
Ako neko voli da vidi dobar stari traktor onda sam to ja.
Dosta cena znam, da ne kazem da imam u malom prstu ali to sve drzim za sebe i izbegavam komentarisati bas iz razloga jer neki nikad nece moci da se pomire sa tim jer je za njih uvek preskupo i ako trgovine ima po tim cenama.
Ko trazi dobro, mora se izuti.
Nas kolega, clan @mixer87kac ima 577 koji je bio u toj radionici i meni se jako svidelo kako je to sve uradjeno.
I ja sam razmisljao u tom pravcu jer volim svoj Imt, ali trenutno je to prevelika investicija.
Da je malo laksa situacija u zemlji, tj poljoprivredi sigurno bih to uradio, izgledao bi bolje nego kod svaba oni njihovi stari dajcevi, fendovi, stajeri, itd.

To za sediste sam znao da ga ne mozes ubaciti, zato sam te onomad pitao, da li si merio unutra, da ne kupis sediste pa posle prc!!

U Modrici covjek pravi kabine po uzoru na noviju tipu imt ,ali gola sva,bez tapacira i svega, i ko zna kakvog kvaliteta cijevi,i trazi 3500km. Samo kabina sa staklima,klot.To je po meni van svake pameti.I u istoj sam nedoumici sta raditi,imam jednu 577 zao mi je da je prodam,a hteo bi da je sredim komplet da bude laksa za raditi i komforinija.

Nas kolega, clan @mixer87kac ima 577 koji je bio u toj radionici i meni se jako svidelo kako je to sve uradjeno.
I ja sam razmisljao u tom pravcu jer volim svoj Imt, ali trenutno je to prevelika investicija.
Da je malo laksa situacija u zemlji, tj poljoprivredi sigurno bih to uradio, izgledao bi bolje nego kod svaba oni njihovi stari dajcevi, fendovi, stajeri, itd.
Jedino sto mi se ne svidja kod toga sto obnavlja traktore je to sto zavrsna obrada nije na istom nivou kao i sama konstrukcija. Npr. kabina i prednja hauba su odradjeni na viskom nivou, ali je zato ubacio volan od golf 2. Na kutiju od alata nije mogao staviti keder koji ce spreciti ulazak vode, u kabinu stavio one pijacarske prekidace umjesto da se malo otvorio i stavio neke sa oznakom na sebi itd.
Fali mu jedan u radioni koji ce posvetiti paznje oko zavrsnih radova.

@putin Nadjes komsinicu sa sivacom masinom i problem rijesen :D .

577 sada ima lepu cenu.Razmišljam u pravcu prodaje mog 577 DV i uz doplatu pazar nekog zelenog slične ili malo veće snage sa reverzerom, EHR, klimom, menjačem bar 20+20, blokadom prednjeg diferencijala, TLS-om...O.K je i zahvalan IMT ali uvek ima nešto da se čačka oko njega ako dosta radi, kod koga stoji njemu je svejedno.

Sačekaj Matiću još malo da pojačam obradivo zemljište, pa ću trebati jači traktor od mog ferge.

Nazad
Vrh