IMT

Aco nisam siguran na koju mislis, mozda onu na poslednjim modelima imt-a sto su bile, meni su najlepse a i najpreglednije.
Mi smo za imt-ovu iz 2005god dali 1000e, jer je bukvalno nemoguce naci za male imt iz 90-ih.
Kad se pojavila u oglasu sat vremena nismo mogli da dobijemo lika na tel, kaze brate zovu ubise, rekoh nemoj da prodas, stize brat za pola sata sa kaparom.

Ps. Kabriolet traktor ne priznajem za traktor sem eventualne potrebe za vocnjak i slicno, i te ljude kojima ne smeta da kisnu i da su na direktnom udaru vetra, nikad necu razumeti!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
03021be7766e5ba4e3bd03c96cd3dccd.jpg

Poslednja izmena:
Svaki put kad se izudaram od kabinu na 539,( malo mi je tesna ) setim se koliko puta sam pokusao na kabrioletu 533
To je bio ćaćin MOMAČKI Ferguson voleo ga je više nego mene
De luxe sa 12,4 gumama i Gaspardo bočna kosa na njemu
A ja sejao sa njim i brao kukuruze, pa jedne god upala uveta pa sneg padne na mene, pa kiša me natapa
Mada bilo je lepih trenutaka leti
Naj gore je bilo kad sa njim bacaš veštak pa se okreneš da zaviriš u koš i upadne u oko peče jebe kevu!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Mislis na pracnama, pipcima sto potiskuju druk-lezaj?
Ne,ne te.Mislim na one što spajaju korpu i potisnu ploču(predpostavljam).Trebaju mi precizno obrađeni šrafovi M8×30mm,lokalni majstor mi reče da takvi šrafovi ima na korpi Imt 539.
Nešto slično kao štafovi kardana Mtz traktora.

Traktor 560, nece da spusti poluge, gde traziti jebu, u pitanju je spoljna hidraulika?Po onom kacenju za topling sam udarao cekicem i nista

300rsd kabanica, mozda je nasao neku tanju
Tomislave kockastu rucicu spusti skroz a veliku postavi negde na sredinu i stani na poluge, kad je gusto ulje nece da spusti, sama tezina poluga nije dovoljna da vrati te cilindre.
Ako si to probao vidi jel se cuje pumpa, sta se desava...
Ako nista skini plocu.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ha ha tako sam i ja nekad, pa nabavim žuto gumeno postavljeno odelo kao super je
A sad već 7_8 dana ležim bol u kostima i zglobovima
A mi Srbi keru kućicu pravimo a nas ko jexe ne treba kabina
Do nekle razumem kombajne bez kabine uvek su neki mali bez da rade kukuruz
Ali tu šta prašine pojedeš i uvek naočare za RONJENJE
Ali traktor jok!!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Nazad
Vrh