DraleTD
Član
Можда човек и није крив,ја сам два пута фасовао овакав талог на б.пумпи. Најгоре од свега је било што ми се то десило на 5106 где је резорвоар не раздвојиви део од кабине. Први пут сам испустио око 50л оваквога ђубрета.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima al da se ne ceka dok stignu...Zar ih nema na anlaseru?
Kod mene ta rucica kad se prebaci u kontra stranu, traktorske poluge reaguju na rucicu razvodnika dok standardne komande hidraulika nemaju nikakvu funkciju.Moze li neko da mi pojasni sistem rada ovog ventila na ploci. Vrtim ga ali ne osecam nikakav otpor kao da ide u prazno. Inace nece razvodnik da radi. Skinuo glavno crevo koje dolazi sa pumpe(bloka diferencijala) na razvodnik i ne gura ulje kad traktor radi.
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Izmjerio sam, 175mm je do kapice. Dakle, neki problem ima sa nivoom ulja, dal je mulj unutra ili ko zna. Moram karter skidati u svakom slučaju.180mm + kapica 10mm i u nju ulazi ona cevka
Nemoguce da bude toliki talog,uzmi neku duzu sipku u uguraj je de dolazi merac I videces dali ima nesto ili udara u karterIzmjerio sam, 175mm je do kapice. Dakle, neki problem ima sa nivoom ulja, dal je mulj unutra ili ko zna. Moram karter skidati u svakom slučaju.
Vecita zabluda, udvajanje pumpe ne povecava kapacitet dizanja. Ako je potrebno npr 150 bara onda ce 150 bara dici bez obzira da li se dobija iz bagera ili rucne pumpice. Udvajanje protoka ubrzava rad, ako na primer dupliramo protok cilindar ce izaci duplo brze.to je ventil za udvojene pumpe .recimo kada pomocna ne moze da iskipuje onda joj pomogne i glavna.mogu reci da nije najsrecnije resenje
Kakve veze to ima, ako mjerac pokaze normalu, a ulito je samo tri litre ulja, onda nije u redu mjerac, ili ovaj sto sipa ulje, pa nastavi tako voziti traktor.A ako je merac duzi I po njemu sipa dovoljno a ustvari nije dovoljno
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока