IMT

Jbg savrsen traktor postoji ali previse je to para za nase uslove, bar za mene.
Ako se prosire poslovi a i nasa vlada donese nove uslove kao sto rece zamenik ministra, razmisljacu ozbiljno o novom traktoru, mislim da bi Arma kao kod kolege Radoslava bila pogodak u centar.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Mislio sam na 577 te 13,6-38 nekako mi najlepse leze od svih a bio bi i malo brzi u transportu
Ako imaš brda, ta kombinacija bi trebala osetno lakše izvlačiti i manje proklizavati od bilo koje druge.
Po teoriji taj veći radijus točka je mnogo povoljniji po svakom pitanju a naročito bitno je manje tonjenje u zemlju..

577 sa uzanim točkovima 12.4 ili 13.6 nije za izvlačiti terete, ne sposoban je, sa širokim je druga priča...
Opet sa uzanim za međurednu obradu odličan, da se neko ne uvredi jbš fergusona, kad 7ica malte ne isto troši a traktor par stepenika iznad svih tih malih imt-ova po svemu..

Baća u pravu si, smešan potrošač u lakim poslovima a sposoban i kadar kao retko koji.Ako ima prednju vuču sposoban je da vuče i izvlači teret ali je neudoban do zla Boga, odvali crne i bele bubrege jer skače k'o jarac.Sa širokim točkovima je skoro pa limuzina i mnogo više kadar da povuče, čak mu i ne treba prednja vuča.

Kilave su te uzane gume jer imaju celih 6 platana.Kod mene se montiraju na proleće pred setvu a skidaju obavezno pred žetvu i transport ali pošto više neće ići u transport verovatno ih neću dirati do prskanja strništa.

Kilave su te uzane gume jer imaju celih 6 platana.Kod mene se montiraju na proleće pred setvu a skidaju obavezno pred žetvu i transport ali pošto više neće ići u transport verovatno ih neću dirati do prskanja strništa.
Kod mene covek sa 577 radio sve od oranja do vuce piljevine sa njim, ako neces ici u mekano ili blato, vuci prikolice po njivi, neam potrebe premontiravati....

Ja nisam uspeo da nađem sa više platana u trenutku kupovine novih guma pa sam uzeo Cultor a nisu ni one bile jeftine.Meni će trajati dugo jer se ne koriste stalno a široke su mi zgodne kod transporta, košenja sa rotacionom kosačicom, razbacivanja veštaka, rada sa prednjim utovarivačem pa i prskanja strništa.Uzane su mi za setvu, međurednu kultivaciju, prskanje okopavina i strnih žita.

Hvala ti druze puno, po meni sa 14 gumama je taman da se ne davi, sa 16 sposobniji, ako naidje neki povoljniji videcu za jedno vreme da me sluzi....
[/QUOTE]
Kod mene su 16 fabričke i sad su 16 ke al su malo uže od fabričkih kultor su. Po meni ako ima 569 za naći je dobitna kombinacija iz te klase Ima jači motor i pet brzina.

Nazad
Vrh