Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je uradio Ivan Firanj, prvo na novi tip 577 stavio menjac 5 brzina a diferencijal 560 38/11, isao 55 a posle prebacio na drugi 577 stari tip odnosno na 560 gde je ubacio s44 motor i dodao prednju vucu, ide bas brzo, samo ne znam koliki je efekat odnosno koliko snage ima da u 5 toj vuce veci teret... i koliko je to sigurno?Odnose zuba stvarno nisam nikad brojao
Ali sam bio u prilici da na inicijativu vlasnika u 3brzinac 577 ubacuje i menjač sa 5 brzina a da diferencijal ostane od 3 brzinca.
Dobio je traktor gde su 3 prve brzine od prilike iste a 4_5 brzinu gratis
Ali fale spore tj
123 spore su baš baš spore
4_5 su kao nekad 2_3 na trobrzincu
A 1_2_3 brze su od oka iste
Dok 4_5 brza su full brzine oko 55_60km/h
Sent from my moto e5 using Tapatalk
560 je OK tu se slažem ali S44 motor je priča za sebeLjudi kad je motor na 560 ispravan i kad prima gas dobro, 560 ide sasvim ok,po mom misljenju na novi tip 14,9 gume i ide gde pozelis, a te zablude o plugovima, kao veliki 756, 757, pa on lakse vuce 756 od 755 bar duplo jer ne gazi oranje i nema kose vuce nema otpor da mu pravi, a sad ne znam kakvi su 560 od tih sto pricaju da je los, 565 jeste zivlji, malo bolje pali i malo manje trosi, al zato u M motor stanu 2 generalne od DM motora to je cinjenica... Pa kad pocnu da pricaju 577 sto puta bolji, a on ore sa 757 prvom koja je sporija od prve na 560 i posle vicu kad 560 ore 3 sporom ne valja, pa sta ocekuju od 58konja???
Od te serije IMT po mom misljenju je 569 bez premca i to je to, sad zavisi i do zemljista gde se ko nalazi... Od novih imt svakako 2065 je sila i laksi i bolje prima gas i savremeniji...
Ta bi kombinacija trebala svuda biti dobra, sa standardnim motorom u lakoj zemlji on zviždi sa 757.2.Ta kombinacija je dobra tamo gde je lagana zemlja.
Sve si u pravu druze 100% 560 i s44 motor su extra kombinacija, dosta manje goriva trosi, vuce bolje, bolje pali a motor kao motor se isto dobro pokazao, nisam nesto u motore strucan, ali ako se dobro secam tamic 80ka ima 98,4mm klip i linijsku pumpu mislim na 2600 obrtaja, a 577 ima 101mmi roto pumpa 2000obrtaja, 587 je 101mm svaki i roto pumpa ali 2250 obrtaja, a za tam 75 nisam siguran ali mislim da je 98,4 mm klip ali roto pumpa... RIKARD BENCIC pumpa je extra stavljali su na neke IMR motore to su vecinom M i S motori ali ne na svakom vec na neke modele...560 je OK tu se slažem ali S44 motor je priča za sebe Ditektaš još ako je klip 101mm i linijska pumpa to je čudo Potrošnja jeste veća ali nema NE MOGU!! Linijska Rikard Benčić proguta čarapu a ne loše gorivo S 44 sam od sebe rešen da bude suv kao barut!!! Dobiješ strašnog orača za 757 plug čak bržeg od 577 Jednostavno dobiješ zver od traktora, dovoljno težak da ne šlajfuje uzalud i da ne človi!!!! A opet dosta jeftiniji od 577 Sent from my moto e5 using Tapatalk
Druze tako je moze on i u tezoj se izboriti sa 757,2 ali to je vec 3.spora i nije vec pravo oranje...Ta bi kombinacija trebala svuda biti dobra, sa standardnim motorom u lakoj zemlji on zviždi sa 757.2.
Pričaš o s44 ?Druze tako je moze on i u tezoj se izboriti sa 757,2 ali to je vec 3.spora i nije vec pravo oranje...
Ne mislim na M34/T sa 42,6kw, na novijim tipovima na poklopcu glave pise 41kw sad koliko je verovati ne znam, ali ja racunam da ima 58ks ili 42,6kw svaki, i upravo sam pricao za taj motor i sa njim ore prva kad je lagano, kad je tesko ekstremno u trecom sporoj vuce gde pozelis ali to je sporo i ne prosipa se lepo brazda ali naravno ne valja ni 12-13 na sat orati, a sto se tice S motora, on ore prvom sa 757.3 a drugom stari tip lagano 757.2 ne oseca sa 16.9 gumama, isto tako i novi tip, s tim da je novi tip malo brzi, ali gledao sa miroslava na youtube, vukao je leopard 2X14 krivi gredelj drugom direkt jos su kod njega gume 16.9/30 i 30cm dubina...Pričaš o s44 ?
To je tacno, tvoj 560 dv bi bio top traktor da ima pozadi gume 16,9/30 i motor s44 ne bi mu bio ni 577 ravan, ali opet kazem kad je 560 dv dobar i ocuvan kao tvoj koliko sam video na snimku oranja onda nema problema i sa M motorom, malo veca potrosnja ali ne isplati se stavljati S motor kad je dobar motor...Kad ste vec kod oranja, u ravni 560 sa njemu srazmernim plugom i S44 2bh pici kao lud, prokopava ali motor ne oseca nista, e tad omice posao.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
To je tačno, mislio sam da kažeš za S 44 motor.Meni i dalje nije jasno što vi pričate da je 560 sa s44 motorom 560. To više nije traktor, to je frankeštajn od traktora...Još neki hoće da u 533 ubacuju M 34...Pa kako to onda može biti 533? Zbog nalepnice?Ne mislim na M34/T sa 42,6kw, na novijim tipovima na poklopcu glave pise 41kw sad koliko je verovati ne znam, ali ja racunam da ima 58ks ili 42,6kw svaki, i upravo sam pricao za taj motor i sa njim ore prva kad je lagano, kad je tesko ekstremno u trecom sporoj vuce gde pozelis ali to je sporo i ne prosipa se lepo brazda ali naravno ne valja ni 12-13 na sat orati, a sto se tice S motora, on ore prvom sa 757.3 a drugom stari tip lagano 757.2 ne oseca sa 16.9 gumama, isto tako i novi tip, s tim da je novi tip malo brzi, ali gledao sa miroslava na youtube, vukao je leopard 2X14 krivi gredelj drugom direkt jos su kod njega gume 16.9/30 i 30cm dubina...
Ja licno druze nisam pristalica dodavanja motora, ali bolji je traktor nema sta pogotovo kad je traktor pri izdisaju...To je tačno, mislio sam da kažeš za S 44 motor.Meni i dalje nije jasno što vi pričate da je 560 sa s44 motorom 560. To više nije traktor, to je frankeštajn od traktora...Još neki hoće da u 533 ubacuju M 34...Pa kako to onda može biti 533? Zbog nalepnice?