aca74
Član
A što je baš bitno za bude 540? Zbog motora? Ili je trobrzinac?
Mislim bar 542 ima po oglasima.
Mislim bar 542 ima po oglasima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
76 god isao533 fiat motorom, 3kom ima kod mene u seloDa, isti.
Mozda zna nako bolje... pisalo se u temi negde o tome, napisao sam tad iz koje je godine od drugara 533 sa Fiatom.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Bilo ih je po Svajcarskoj, ali nema to vise da se uveze, ja znam za 2 komada pored ta tri koja su za prodaju, ali nisu u nekom stanju, taj tvoj je sa pomocnom pumpom, a drugi je od vlasnika sto je stavio motor od 560 cini mi se 58ks i on nema pomocnu pumpu , znam ja dosta o njima, ja trazim isto 565, 569 sa izvoznom kabinom...Ne moze to naci.
Nek prati oglase, pre par meseci je bio jedan. Koliko znam tih traktora je svega desetak izaslo iz fabrike.
Jedan ima u susednom selu, imam ja jedan, i kolega ovde sa foruma ima jedan, ja znam za ta tri.
Ja sam 549 uradio komplet i gledao vise patenta, NAJBOLJE RESENJE JE PREKIDAC OD NEKE MASINE, bitno da ima tri polozaja, levi, neutralni i desni, meni sluzi 6 godina i nikad nisam pipnuo, a palim stalno zmigavce, napravio sam 2000sati, i lepsi je od svih navedenih rucica i fabrickih prekidaca, sad ti radi kako hoces, ja mislim da je moj od neke pecnice i stvarno je lep prekidac nije nikakva budzevina, jer ja sam takav, kad sam prednju vucu hteo da stavim na 549, hteo sam i 3000e da izvadim ali to da valja original, medjutim nisam nasao...Zbog toga sam i mislio tako..
U saobracaju svaki put kad mi naidje u susret vozilo trazim bravicu na instrument tabli da vratm na kratka..
To na kp mislim da je kinesko i jako loseg kvaliteta.
Znam kad smo na dajcu zamenuli originalni ablender to posle menjali po dva za god dana dok nismo uz male prepravke ugradili sa mercedesa minike.
Zanimljivo da je sljakao 5-6god i to na 24V, verujem da se nece ni pokvariti sve dok se kamion bude kotrljao.