Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li imas neki kontakt nekog on njih da ne bih isao bzv ako je skupa popravka, u tom slučaju bih radije uzeo nov.Imaš u Inđiji njih nekoliko.
Stavi nagazni od kamiona, vecna stvar a zgodnoJel probao neko na stub volana da postavi rucicu zmigavaca od tamica ili tako nesto, o tome sam razmisljao...
I onaj automat na traktorima je njesra!!
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Reno 4 GTL ima prekidac zmigavca i ablender svetla koji se srafe sa dva srafa . Jedno parce lima na cev ispod volana i na njega usfiti prekidac i resen problem.Ako ima prostora na stubu volana, sto da ne. Mnogo prakticnije resenje od onog klik-klaka. Cak i dugo svetlo povezes preko automobilskog releja i sve regulises na njemu.
Ja sam tursku na 560 stavio radi 3 godine već nije lošeZbog toga sam i mislio tako..
U saobracaju svaki put kad mi naidje u susret vozilo trazim bravicu na instrument tabli da vratm na kratka..
To na kp mislim da je kinesko i jako loseg kvaliteta.
Znam kad smo na dajcu zamenuli originalni ablender to posle menjali po dva za god dana dok nismo uz male prepravke ugradili sa mercedesa minike.
Zanimljivo da je sljakao 5-6god i to na 24V, verujem da se nece ni pokvariti sve dok se kamion bude kotrljao.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ne moze to naci.Pozdrav svima, da li mozda neko zna nekog ko poseduje 540 NOVI TIP sa hidro volanom za izvoz, naime hoce prijatelj da kupi nije mu cena puno vazna, hvala svim dobrim ljudima... REKAO JE DA CE CASTITI KO MU NADJE