IMT

Da li neko može da mi preporuči dobrog majstora za hladnjake u okolini Sremske Mitrovice?

Jeb** resenje misa, oprug fabricka,opruga koju sam ja namestio nikako podesiti . Jednostavno tesko se nategne da radi, a kad se nategne tesko se gasi svetlo. Oruge na pedalama su uredne i vracaju pedale. Ici ce prepravka na stop prekidac sa Stojadina.

Kod mene ne fergi ta štop svetle ne rade već par godina. Rešenje sa tom kilavom oprugom u početku funkcionisalo a posle loše. Izgleda da zeza ona mala crna kutija pored što daje kontakt, kako li se već zove.

Štop svetla na 560 i komplet instalacija je original 88g i sve dan danas radi, menjane brave i prekidači, farovi i lampe još fabrički
Na 539 sam menjao sve i svašta i opet ne radi stop svetlo, i danas sam vozio ne radi levi žmigavac

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Ja na IMT 542 iz '82 imam originalne prednje lampe na blatobranima koje su Saturnus. Takav kvalitet se više ne pravi. Skoro sam na prikolicu ugradio Hella lampe i baš sam se razočarao u kvalitet. Unutra nema onih plastika u koje se uvrću sijalice već samo jedan komad lima koji kao da je od sira napravljen.

Jel probao neko na stub volana da postavi rucicu zmigavaca od tamica ili tako nesto, o tome sam razmisljao...
I onaj automat na traktorima je njesra!!

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Zbog toga sam i mislio tako..
U saobracaju svaki put kad mi naidje u susret vozilo trazim bravicu na instrument tabli da vratm na kratka..
To na kp mislim da je kinesko i jako loseg kvaliteta.
Znam kad smo na dajcu zamenuli originalni ablender to posle menjali po dva za god dana dok nismo uz male prepravke ugradili sa mercedesa minike.
Zanimljivo da je sljakao 5-6god i to na 24V, verujem da se nece ni pokvariti sve dok se kamion bude kotrljao.

Zbog toga sam i mislio tako..
U saobracaju svaki put kad mi naidje u susret vozilo trazim bravicu na instrument tabli da vratm na kratka..
To na kp mislim da je kinesko i jako loseg kvaliteta.
Znam kad smo na dajcu zamenuli originalni ablender to posle menjali po dva za god dana dok nismo uz male prepravke ugradili sa mercedesa minike.
Zanimljivo da je sljakao 5-6god i to na 24V, verujem da se nece ni pokvariti sve dok se kamion bude kotrljao.

Ja sam tursku na 560 stavio radi 3 godine već nije loše

Pozdrav svima, da li mozda neko zna nekog ko poseduje 540 NOVI TIP sa hidro volanom za izvoz, naime hoce prijatelj da kupi nije mu cena puno vazna, hvala svim dobrim ljudima... REKAO JE DA CE CASTITI KO MU NADJE

Ima li neko mozda komplet nozni fabricki gas od Imt 567 ili 577?
Burazer hoce da ubaci na njegov 560

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Pozdrav svima, da li mozda neko zna nekog ko poseduje 540 NOVI TIP sa hidro volanom za izvoz, naime hoce prijatelj da kupi nije mu cena puno vazna, hvala svim dobrim ljudima... REKAO JE DA CE CASTITI KO MU NADJE
Ne moze to naci.
Nek prati oglase, pre par meseci je bio jedan. Koliko znam tih traktora je svega desetak izaslo iz fabrike.
Jedan ima u susednom selu, imam ja jedan, i kolega ovde sa foruma ima jedan, ja znam za ta tri.

Nazad
Vrh