lovac luka
Član
Jok automat mu stoji u kabini!!!!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad me seti da i ja pitam. Šta je problem kad anlaser na 539 klikće (solenoid radi), ali ne vergla već tek posle 5-10 okretanja ključa zavergla. Na direktno vergla iz prve i bez problema.
Mozda se teoretski razumeš u struju ali slab si sa praksom u ovoj oblasti. Jednosmerna struja ne trpi loše kontakte i tanke.,loše žiceОво прочитај пажљиво. Каже човек анласер „кликће“. Мислим да је реч о аутомату, а не алнасеру јер је у заграду ставио: кликће (соленоид ради). То су ударци електромагнета јер не може да се задржи у сталном положају. Да ли знаш да има два намотаја у аутомату. Један покрене електромагнет, а други га задржава док се коло не растави.
Даље не бих да се "настављам"са тобом. Само ти веруј (и убеђуј народ) да дебља жица производи јачу струју.
Ако није тајна, шта си по занимању?Mozda se teoretski razumeš u struju ali slab si sa praksom u ovoj oblasti. Jednosmerna struja ne trpi loše kontakte i tanke.,loše žice
Poslato sa AGS-W09 pomoću Tapatoka
Pardon, pogrešno sam se izrazio. Terbao da napišem da solenoid klikne, a ne "klikće". Desio mi se taj kvar na rusu kada automat klikće dok verglaš. To se dešava kad jedan od 2 akomulatora oslabi i verovatno napon pada prilikom verglanja. Predpostavljam da prvi namotaj dobije dovoljno struje, ali čim anlaser krene da vrti napon pada pa dolazi do tog kliktanja.Ово прочитај пажљиво. Каже човек анласер „кликће“. Мислим да је реч о аутомату, а не алнасеру јер је у заграду ставио: кликће (соленоид ради). То су ударци електромагнета јер не може да се задржи у сталном положају. Да ли знаш да има два намотаја у аутомату. Један покрене електромагнет, а други га задржава док се коло не растави.
Даље не бих да се "настављам"са тобом. Само ти веруј (и убеђуј народ) да дебља жица производи јачу струју.
Čovek kaže preko BRAVE neće!!!!
A kad DIVLJE da struju na automat OĆE!!
EUREKA
ZNAČI RADI ALNASER!!!!??
BageristaАко није тајна, шта си по занимању?
Dobar traktor samo ako nađeš po dobroj cijeni.Pozdrav svima, hteo bih jedan savet, naime uzeo bih traktor imt 560 sa mokrim kocenjem i pomocnim klipovima, da li preporucujete takav traktor, koliko se krecu i da li mozda ima neko da proda a da znate, hvala unapred.
Znas kako bio je ovde iz Vognja jedan 560p ali prodat juce, trazio je 7700 eura, kao nov ima jako malo sati....Dobar traktor samo ako nađeš po dobroj cijeni.
Ja sam našao 577 dve u Španjolskoj ali ne isplati se ići po njega 2200 km
Nije ni puno kod nas prodaju po 10 tisuća eura.Znas kako bio je ovde iz Vognja jedan 560p ali prodat juce, trazio je 7700 eura, kao nov ima jako malo sati....
Cekaj deks ti imas imt 560 dv ? Da li bi prodao ako je to tvoj traktorVideo sam taj 560 u oglasu, po meni skup...... ali je bez greske.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Mislim nemo se ljutis ali ti ne znas ni sta je bager,kakve septicke name kakvi bakraci ja radim sa masinama od 500 tona pa do 2500 tona na povrsinskom kopu a ne kopam jame. To sto vi zovete bager je kod nas pomocna mehanizacija ulte,rovokopaci,skip cevopolagaci itdДрСоле, немој да те Барбула завара: то што он пеља није чак ни пунокрвни багер, већ неки компактни, пардон... суб-компактни, којим ни септичку не мож' да ископа.