nesto2
Član
Pogledao utvrdjivace. Ubacivao duze opruge, ubacivao jace opruge. Isto sve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rastelovani pipci,jedan duzi, drugi kraci..Luka, meni na fergusonu se lako šaltaju brzine u vožnji i lakom radu, ali kad sam zakačio tanjiraču nili plug i na njivi sam, često neće da se šaltaju brzine, tj. teško idu i moram da zapnem dobro sa menjačem da bih izbacio iz jedne i ubacio u drugu. Ulja ima dovoljno, a radnih sati je nešto preko 2 hiljade, on je 86 godište.
Za štelovanje komšinica sam visoko kvalifikovan i stručan!!!!!!Treba nastelovati lamelu, ako je sisla do kraja cepati traktor pa zamenuti, po meni ako se razdvaja vec i set korpe nov, msm da je oko 2 crvene.
Ma da bi ti sladje komsinicu stelovao koliko ja vidim
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Kod mene je jedan sraf otpao i mora da se razdvaja traktor. Koliko ce okvirno da me kosta ta intervencija? Mislim na delove.Otvoriš poklopac ispod kvačila 4 štafa 24 ključ ti uzmeš lampu i legneš dole, i gledaš neko drugi polako rukom stisne kvačilo i proveriš jel druck lager u istom momentu dotakne sve tri žabice (pipka)
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk