sinisa1979
Član
Koliko se sećam nekih 28-30lit. Izgubi se vremenom ulje... Sipaj do maks, i ne beri brigu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad imas malo ulja u menjacu hoce tu da izbacuje kad se vozi u trecu. Samo ga dopuni na max i nema problema.Na IMT 558 mi ulje u hidrulici jedva cak i na minimumu. Odavno sam primetio da je mastan na menjacu, kod rucice menjaca gde je onaj gumeni zglob ali mi ne ide u glavu da tu moze da mu iscuri ulje odozdo na gore? Jel ima neko iskustvo sa curenjem ulja tu na menjacu. Odozdo je traktor suv.
Na IMT 558 mi ulje u hidrulici jedva cak i na minimumu. Odavno sam primetio da je mastan na menjacu, kod rucice menjaca gde je onaj gumeni zglob ali mi ne ide u glavu da tu moze da mu iscuri ulje odozdo na gore? Jel ima neko iskustvo sa curenjem ulja tu na menjacu. Odozdo je traktor suv.
Ima pošten dečko u Vajskoj rastura IMTEJCE IGOR MIŠKOVIĆ 0611907844Da nema neko slucajno poluge za fergusona da proda?
Ako ima nek se javi u pp
Ili da mi preporuci nekog postenog coveka koji rastura traktore.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Hvala puno Luka, naravno, pozvacu se na tebe, mozda ce i cena onda da bude sa popustomIma pošten dečko u Vajskoj rastura IMTEJCE IGOR MIŠKOVIĆ 0611907844
Nadjite ga medju mojim prijateljima na fejsu pa kontakt na mesenger ili viber često je u inostranstvu
Kažete lepo dao vam broj Luka iz Obrovca, on je moj brat trgujemo godinama i fer je čovek
Uzeo sam od njega sigurno 10 000e delova i mašina
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
Kontaktirao sam ovog Lukinog, 80e trazi ali moram da idem u Vajsku da pogledam da li mi odgovaraju jer on ne zna u kakvom su stanju a trenutno nije kuci i nece doci za 4 nedelje tek. Ipak mi je predaleko da bih isao ...Deks imas u Bogaticu za iste pare kao u rumi kod brace