Ristaa
Član
a sto mu radis generalnu? moj tako gura vec godinama bez ikakvih problema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato sto je motor los i trosi ulje.a sto mu radis generalnu? moj tako gura vec godinama bez ikakvih problema
Kolega jel ulje izbacuje bas na izduv(auspuh) ili odusak(iberlauf)Pozdrav drugari , radim generalnu na m34 motoru (imt 55 traktor je prekaricen 1993 god stavljene su tada indijske lisnate karike od tada obradjuje oko 16 ha zemlje sam plus usluzno branje kukuruza . Ove sezone u branju poceo je da izbacuje ulje na izduv ali i dalje ide ima snage poprilicno osim sto ne moze da upali na kljuc nikako ispod 10 stepeni. Sta mislite o kombinaciji Petar Drapsin klipovi i Petar Drapsin hilzne i PRIMA češke karike , kotor lezajevi radilice , ventili prvi partizan, dihtunzi domaci mladenovac uljna pumpa tesanj?
- - - - - - - - - -
Zaboravih da kazem da jr ulje menjano uvek na najdalje 100 sati i sipano je nemacko adinol 15w40 ulje u motor.
a sto mu radis generalnu? moj tako gura vec godinama bez ikakvih problema
Kolega jel ulje izbacuje bas na izduv(auspuh) ili odusak(iberlauf)
- - - - - - - - - -
Na iberlauf oce da izbacuje ulje kada su pretegnuti ventili
Gde si kupio uljnu pumpuDanas kupljeni klipovi petar drapsin , hilzne petar drapisin garnitura dihtunga cobest semerinzi prednji i zadnji umesto pletenice hilzne petar drapsin , 29 hiljada okruglo. Porucene su prima karike tesanj uljna pumpa a lezajeve uzim kada rasturim motor. Nadam se da nisam pogrrsio sa izborom sklopova.
- - - - - - - - - -
Znacio bi mi neki savet od ljudi koji su radili generalne na m motorima.
Gde si kupio uljnu pumpu
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
Samo M-33 i 34.Jel mazete dihtung glave necim pri montazi
Gde si kupio uljnu pumpu
Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
Na S motorima, narocito S 46 nije lose namazati pored kanala kroz koje prolaze hidropodizaci jer obicno na takvim mestima gde su tanki zidovi dihtunga hoce da zaslini. Primetio sam da neki majstori to praktikuju. Majstor i ja (koji sam bio pomocnik ) smo na kombajnskom S46 menjali dihtung glave koji je progoreo sa svih strana, a motor pregrejan i izbacivao 20l vode za 15 minuta rada. Glava i blok samo ocisceni i odmasceni a dihtung namazan filmom silikona na tom mestu. Zategnuto kilo kljucem na propisnu kilazu i 3 godine posle toga i skinutih preko 400ha motor i dalje ne slini ulje.A na S motorima ne mazes?
E jbm ga ja... Sad se i ne sećam više... Jako davno sam ih radio ali mislim da nisam mazao. Zavisi i od zaptivača... neki imaju silikonski sloj na kritičnim mestima a neki nemaju.A na S motorima ne mazes?