Kremator
Član
558, brzi i sporiji, jel do menjaca ili diferncijala? i jel moze spori da se ubrza???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je izlaz za grejanje, tu dodje crevo. A sat za temperaturu ide na glavu motora...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Trebalo bi da je do menjača. Ulazni par zupčanika.558, brzi i sporiji, jel do menjaca ili diferncijala? i jel moze spori da se ubrza???
Zbog cega mi remen kais na 577 vrda, baca ne ide bas u liniji,jel moze biti do donje remenice,mozel to izazvati kakav ozbiljniji kvar?
Koliko sam uspio pregledat niti jedna od tri remenice nemaju lufta a meni na oko izgleda da remen kais podosta vrda,postavit cu kasnije video.
Da li se video iskljucivo stavlja na youtube ili moze neki drugi nacin?
Ili remenica(e) baca(ju) ili nisu u pravcu.Zbog cega mi remen kais na 577 vrda, baca ne ide bas u liniji,jel moze biti do donje remenice,mozel to izazvati kakav ozbiljniji kvar?
Koliko sam uspio pregledat niti jedna od tri remenice nemaju lufta a meni na oko izgleda da remen kais podosta vrda,postavit cu kasnije video.
Da li se video iskljucivo stavlja na youtube ili moze neki drugi nacin?
traktor je prekaricen 1993 god stavljene su tada indijske lisnate karike od tada obradjuje oko 16 ha zemlje sam plus usluzno branje kukuruza . Ove sezone u branju poceo je da izbacuje ulje na izduv ali i dalje ide ima snage poprilicno osim sto ne moze da upali na kljuc nikako ispod 10 stepeni. Sta mislite o kombinaciji Petar Drapsin klipovi i Petar Drapsin hilzne i PRIMA češke karike , kotor lezajevi radilice , ventili prvi partizan, dihtunzi domaci mladenovac uljna pumpa tesanj?