Kremator
Član
558, brzi i sporiji, jel do menjaca ili diferncijala? i jel moze spori da se ubrza???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je izlaz za grejanje, tu dodje crevo. A sat za temperaturu ide na glavu motora...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Trebalo bi da je do menjača. Ulazni par zupčanika.558, brzi i sporiji, jel do menjaca ili diferncijala? i jel moze spori da se ubrza???
Zbog cega mi remen kais na 577 vrda, baca ne ide bas u liniji,jel moze biti do donje remenice,mozel to izazvati kakav ozbiljniji kvar?
Koliko sam uspio pregledat niti jedna od tri remenice nemaju lufta a meni na oko izgleda da remen kais podosta vrda,postavit cu kasnije video.
Da li se video iskljucivo stavlja na youtube ili moze neki drugi nacin?
Ili remenica(e) baca(ju) ili nisu u pravcu.Zbog cega mi remen kais na 577 vrda, baca ne ide bas u liniji,jel moze biti do donje remenice,mozel to izazvati kakav ozbiljniji kvar?
Koliko sam uspio pregledat niti jedna od tri remenice nemaju lufta a meni na oko izgleda da remen kais podosta vrda,postavit cu kasnije video.
Da li se video iskljucivo stavlja na youtube ili moze neki drugi nacin?