Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fabricki je svaki motor iste vrste jaci sa rotcjonom pumpom neznam otkud da je s liniskom ostriji.Po meni je s rotcjonom.mityoo;14108ostriji06 je napisao(la):Nije zbog toga ostriji sto nije linijska pumpa...
Ja i komsija imamo isto godiste 560, nov kupljen i moj i njegov, moj sa rot. pumpom a njegov sa linijskom.Fabricki je svaki motor iste vrste jaci sa rotcjonom pumpom neznam otkud da je s liniskom ostriji.Po meni je s rotcjonom.
ostriji
Kod nekih traktora je dosta na pola,a kod nekih mora i instrument tabla,kućište volana i birač brzina. A mislim da ima i modela gde se mora skinuti menjač da bi se izvuklo donje kardansko vratilo da bi se oslobodio zupčanik koji ne dozvoljava da se izvuče spojnička napolje. Nzm tačno za koji model važi koje pravilo....Jel' ima neko volju da opise proceduru za doticni semering, cisto sumnjam da tu ide samo na pola traktor.
Sto bi reko moj deda, i zadnji tocak skini jer ima jedan sraf koji ne moze odvrnuti do kraja. A alternativno resenje je ginekoloskog tipa, kroz auspuh!Kod nekih traktora je dosta na pola,a kod nekih mora i instrument tabla,kućište volana i birač brzina. A mislim da ima i modela gde se mora skinuti menjač da bi se izvuklo donje kardansko vratilo da bi se oslobodio zupčanik koji ne dozvoljava da se izvuče spojnička napolje. Nzm tačno za koji model važi koje pravilo....
Mi na 560 prvo stavili neki kao fabricki- propiso posle godinu dana, zatim stavimo silikonski i evo drzi vec 2 godinePa rijec je bila o 560.