Veruj mi da ni sam nisam spreman za eksperimentisanje.Kočnice lepo rade pa ne bi da se igram.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U citroen ide LHM ulje, tako sipam u kočnice u Internacional i radi odlično. To ulje ide u mokre kočnice. U bocu od ulja.Ja mislim da jedino onaj sitroen sto ima hidraulicno vesanje koristi isto ulje za vesanje i za kocnice i za servo svi drugi sistemi koriste kociona ulja i nista deugo al opet ako taj sitroen koristi mozda ima neke logike i sa atfom u kocnicama pogotovo ako je traktor u pitanju.
Hvala kolega.jel mogu da ostavim suplji sraf za stalno ili moram da mu stavim drugu prigusnicu?
Mi smo pre par godina imali isti problem i uspeli da izvadimo,doduse malo sporije je islo busenje(tvrdi srafovi) a posle toga smo mu namestili dodatno ojacanje ispodZalomila mi se dva srafa (brezona) tamo napred kod kocnica sto drze prednji kraj kabine na imt 539, kako sad da ih izvadim,znam da treba busit i ubacivat onu kao ureznicu sa kontra navojem ali kako je to zapeklo i koroziralo bojim se da i to ne zalomim pa tek onda sledi veselje