Bobo
Član
BULL POWER se daaaavnih dana proizvodi u Indiji ili pakistanu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel mozes da slikas taj deo sto mislis da odseces,nije mi bas jasno.Ta gume kod mene su menjane 1999 ili 2000-te godine a prosle godine su pocele da pucaju(50 maraka su kostale)Moja pretpostavka je da te tanjiraste gume idu se donje strane, ali da se ova gornja podloska treba skratiti na debljinu nosaca, sto je kod mene 5mm kao i na prvoj slici, i onda preko tanjiraste podloske ide metalna, jer kako sad stoji nikako ne stima, plus ni saraf nije dosta dugacak da bi se uopste i mogla navrtiti matica. A postavio sam ovde pitanje da ne bih bez veze ostetio gume dok se ne posavetujem sa nekim ko je ovo vec radio. Kosjerac nisam siguran da bi te odgovarale sto si postavio, mala je slika pa se ne vidi bas najbolje, ali ako dobro vidim na jednoj od njih se vidi caura metalna, kod mene postoji metalna caura koja u sebi ima navoj i navrti se na saraf. A ova slika koju sam postavio je uzeta sa interneta da se ne bih ja zezao sa uploadovanjem slika.
Ali njihova fabrika radi,nasa je mrtvo slovo na papiruJedino mi se 539 sviđa ovo 577 je ruglo.
Nema pojačan hidrulik .
Onaj 577 p bio je 5 puta ljepši
Ali njihova fabrika radi,nasa je mrtvo slovo na papiru
Jeli ovo MF65?