IMT pali na fen najlakse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ne bi postojala jedna rakovica 65,sa motorom DM34,verovatno bi se slozio...ali ovako...to pali na 70ah na minus xx na sami dodir,bez grejaca...I traktori sa linijskim pumpama bolje pale nego sa rotacionim
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Potpisujem. Zao mi samo sto prosle godine nisam snimao kad sam upalio Jd na pola kljuca a bilo -27.5. Radio nekih 3-4 min i ugasi se zaledi nafta. Bio mi antifriz oko -18, pa sam ga zato palio da ne zaledi..
KOd prvog palenja je vise bitno dali je motor pun dizel ili polu dizel, kod punog dizela dizne direktno bacaju naftu na klip i vrtlozna komora se nalazi u klipu takvi motori lakse pale Zetor-Ursus...... Dok polu dzel ima vrtloznu komoru u glavi motora i preko usisnog ventila uvlaci smesu u cilindar kod takvih motora je celo klipa ravno zato oni i moraju imati grejac.Pumpa mora da stvori odgovarajuci pritisak da bi otvorila diznu.
Trenutno je na prodaju dok se ne predomislim 2000 godina, 8000 eura.
Vrtlozna komora ili predkomora se nalaze u glavi motora i to se naziva polu dizel a pun dizel ima vrtloznu komoru u klipu ima dosta knjiga koje o tome pisu pa procitajte.Majstore,ako uvlaci smesu preko usisnog ventila sta cemu onda vrtlozna komora u glavi??????
malo si se zajebunio,vrtlozna komora se nalazi izmedju dva ventila i kroz nju ulazi gorivo direktno na klip motora kad se zavrtlozi a ne kroz usisni ventil