sova
Član
Hoce, hoce, ali sam mu ja izgleda mator, valjda mu treba kakav punacak sremac u ranim tridesetim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ima par stvari koje asociraju na stari tip
nosač kabine, jedan par ventila pomoćne hidraulike, stari tip poluga
@Danger, pitao sam malo prije u vuk-komercu za vratilo, kaze 48 maraka, i caure cini mi se po 2,5 maraka komad.
Ide pakovanje pod njihovim imenom, Indijsko valjda.
Sada sam provjeravao ponovo, (bilo mi nesto sumnjivo) ovaj magarac od trgovca mi rekao za vratilo od 539, za 549 kaze nikada nisu ni imali.A lijepo ga pitao za 549. Sorry.
- - - - - - - - - -
Danger, zvao sam sada drugu trgovinu, i imaju Indijsku za 560 (e sad, ti znas pase li to na 549). Cijena, sitnica 207 maraka, ali mi je rekao da je to kao puna cijena i bla,bla, bla, a da moze da je koriguje (zato sto mu je simpatican moj glas) na 165 maraka.
Sad sam ga još malo bolje pogledao i tvrdim da je ovo zadnja serija starog tipa (85god.) sa presloženom limarijom
Lik je trgovac,prodao sam mu berac,ali smo ok trgovaliMoze li neko sa podrucja Kovacice da mi kaze nesto o ovom traktoru?znam za ceste prevare na tom kraju,pa da prvo pitam nego sto se uputim dalje.
https://www.polovniautomobili.com/traktori/11498342/imt-577