Bubu
Član
I ja bih rekao da je taj 577 bio stari tip ili pak bez kabine sto je isto moguce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije orginal satE ajd dajte kometar da li je ovo normalno paljenje bez grejanja na oko 0 ,a navodno ima pravi 1400 r.c.Ja mislim da nije smeo ovoliko da vergla?
[video=youtube_share;iPUDXSp_]https://youtu.be/iPUDXSp_[/video]
Pred koju godinu sam vozio Golf 3,motor od Audia A4,1.9tdi 66kw..Grijači nisu bili spojeni uopče,;Dvije godine sam ga vozio tako,nije bilo zime a da nije upalio na prvo paljenje..Strašan motor,svi se čudili i nisu verovali..Probaj dizel auto upaliti bez da čekaš grijače, pitanje da li će i ovako upaliti ako uopće i upali...
Što vas to toliko pati? Ako je zima, griješ ga i pališ normalno...
Nije bio PD motor,klasična boš pumpa.VW pumpa dizna motori (1,9 i 2,0) pale bez grejaca do 5 stepeni, a ispod toga greju ali kratko i pale verovatno najbolje od svih auto dizela(narodski na cvoku).
To nije za poredjenje sa starim motorima iz golfa dvojke i trojke. Covek je napisao da je imao motor iz A4 a to je bio PD motor, pa je zato i palio bez grejaca.
Potpisujem. Zao mi samo sto prosle godine nisam snimao kad sam upalio Jd na pola kljuca a bilo -27.5. Radio nekih 3-4 min i ugasi se zaledi nafta. Bio mi antifriz oko -18, pa sam ga zato palio da ne zaledi..J.D je čudo.