IMT

Eh da ima ovakvih fanova kao sto smo mi na ovom sajtu u IMT-u. Gde bi fabrici kraj bio.

Zoran0230 je napisao(la):
Imenjače gde nabavljaš materijal za tapaciranje
U Kikindi ili Zrenjaninu kupim eko kožu, sundjer, podlogu, lepak, pa uz pomoć komšinice koja ima mašinu za šivenje pravim tapacirunge.
Ovde ima više o tome: http://poljoinfo.com/traktori/tapaciranje-kabine/

dragan82 je napisao(la):
Eh da ima ovakvih fanova kao sto smo mi na ovom sajtu u IMT-u. Gde bi fabrici kraj bio.
Imt je 1993 godine prodavao traktore bez tapacirunga na sedištu dok nisu našli ko će da im šije! Tako velika fabrika...

Kako ti se 539 ne dize na 2 tocka kada dignes sejalicu. Jer ja imam nodetovu sa 4 reda ali je taman. kada je dugo nosim priliko transporta oce malo da se zagreje hidraulik. :cao:

North ARMY je napisao(la):
Zlatko hvala za video u nekoj sam temi pisao da ferguson MOZE da vuce 6 rednu,pa su me nevernici napali a dokaza nisam imao,sad imam. :ppozdrav:

Samo sam hteo da pokazem da moze

dragan82 je napisao(la):
Ma ok za rezervar, nego kako hidraulik podnosi sav taj teret?

za tri jutra je izdrzao inace sejem sa torpedo 75 :cao:

Jedan čovek iz Idjoša uspešno ubrzava anlasere za 533 i 558, mislim da košta oko 5000 dinara, zavisi šta još treba da se menja. Ja sam nosio kod njega 4 anlasera prošle godine i budu dosta brži od standardnih.
Nisam uspeo da čujem šta im radi, mislim da menja namotaje u statoru. Neverujem da za te pare premotava rotor, jer bi to onda bilo mnogo skuplje.

Zašto ova tema nije u podforumu traktori ili tehničke i ostale diskusije o traktorima, mislim da bi je više ljudi videlo?

Malo sam prepravljao moj IMT, nožni gas i kočnica malo dalje i više, postavljena kako meni odgovara,
11s1ocn.jpg

Nazad
Vrh