petarkrsmanovic
Član
Moj ferga je isto '91. godiste i nema 13.000 sati, ali ima blizu 10.000. Radjen mu je motor, nije mogao vise od 7.500 a kvacilo, menjac i diferencijal - sve jos uvek fabricko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj 539 ima 8350 sati i još nije otvaran... sem poklopca ventilaMoj ferga je isto '91. godiste i nema 13.000 sati, ali ima blizu 10.000. Radjen mu je motor, nije mogao vise od 7.500 a kvacilo, menjac i diferencijal - sve jos uvek fabricko.
Tacnije skinut je sa kamiona koji je isao za izvoz, bila suplja zadnja guma , deda poznavao dilera koji je prodavao i dobijemo ga jos sa popustom kao ostecen , a good year gume na njemu dosle.To je sigurno 549 za strano trziste. Pravljen da konkurise fendt-u.
Da li neko zna gde mogu naci kvalitetnu kontakt bravu?Fadip ne vredi ni dzaba,Pal je stradala nakon godinu dana.
Na njima pise Fadip e sad pitanje je da i je to Fadip ili jeftina kopija.No nije ni bitno vise ni daba necu da je uzmem.Pal imam na drugom traktoru ni ona se nije proslavila,dok mi na kombajnu ista takva samo nemacke Bosch proizvodnje i evo radi 40 god.Ja sam stavio Fadipove brze hidraulicne spojnice na traktoru I tanjiraci. Od prvog dana cure.
To nije tesko ni komplikovano uraditi ali,opet je karabudzevina...Da li neko ima ovu kako se pokazala?? http://www.pecho.hr/?id_0=2&id_html=23Ako ti je otisao kontakt samo , a mislim da jeste sa brave dovuci dve zice na jedan prekidac i resi se muke .
Gde mogu kupiti kod nas?Pecho brava sam ugradio najmanje 20 komada...do sada su se super pokazale...