Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupite vi meni od Miksera 5136Napravi jedan 5136, pa da nekoliko nas sa foruma kupimo Montoyi da drzi pored kreveta, na stocicu....
I ugradis mu neku sijalicu, pa da mu sluzi kao stona lampa.
Pustam Manjeviću organizaciju, ideja je ostvarivaPa mogli bi, sto? Hiljadu clanova uplati na zr po 7 evrova i eto masine. E jedino ako Manjevic hoce sam ......
Bas ovaj 565/569 DV mi zapada za oko. Kako se ponasa motor, je li ipak previse tezine za tu snagu? Posebno kad je ovako balastiran u fulu.
To je jako dobar traktor, ali po meni motor slab. S44 je za njega idealan na 16.9.28 gumama
I da, naravno malo brzina, inace ja nisam ljubitel imt-ovog 5 brzinca.
Znam, krivo mi je samo sto nisu malo vise poradili na njemuJe malko slab ali bilo bi to dobro da ima 5 bio bi bolji raspored.
Fali u nekim radovima drugom neide a prvom presporo .
549 unisti u transportu 558 zbog tog petobrzinca , Sta god zakacili i ubrzava bolje i brze ide . Jedino me iritira na petobrzincu 2-3 puta godisnje zaglavi u nekoj brzini ali to resim za minut i vozi dalje.To je jako dobar traktor, ali po meni motor slab. S44 je za njega idealan na 16.9.28 gumama
I da, naravno malo brzina, inace ja nisam ljubitel imt-ovog 5 brzinca.