Sumadinac-Gruzanin
Član
Овај са снимка је ТПУ 02 14.Октобар . А округли не знам али на свим снимцима немају клипове који померају кашику а изгледа као да је скинут клип за померање кашике.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo tabele sa sajta 14. oktobra, TPU postoji u tri velicine, tako da ih ima i za fergu i za rakovicu. Ne znam da li jos radi ova fabrika?Ja sam vidjao na fergi onaj sa okruglom konstrukcijom, kazu kao da je on fabricki..
A ovakav jedan sam video na rakovici, covek isto tvrdi da je fabricki na traktoru
Slazem se. A i lepo izgleda na fergiOnaj sa cevima je sasvim dovoljan za fergusona a nije skup . Naravno za normalne terete kao djubar ili rolo bale . Za vece nije a nije ni 539 .
Ma dosta lufta ima ne znam kolko bi trebao da bude taj luft... Ali to vise nije oktugla rupa gde ulazi osovina nego jajasta...JA sam skoro cacko oko kocnica i mislio sam kao i ti da tu ima lufta....u stvari i treba da ima,jedino ako je bas pojedeno....
pogledaj ti nosace gurtni....konstantno stiskajuci kocnicu onaj dio gdje nalijeze osovina sto razmice gurtne (poprecni metal) zaujede nosace gurtni,napravi ih oble....
Ja sam se mucio sa kocnicama dok nisam kupio nove nosace sa gurtnama i kad sam uporedio vidio sam razliku
tako sam i misleo nesto napraviti samo ipak je bolje cuti vise misljenjaTo je prosto resiti: Nek ti strugar napravi biksnu za ankerplatnu, zavari je i teraj narednih 20 godina.. Mora biti lako pokretno, znaci nek zazor bude oko pola milimetra.
Ma dosta lufta ima ne znam kolko bi trebao da bude taj luft... Ali to vise nije oktugla rupa gde ulazi osovina nego jajasta...