Savršeno me ne interesuje hoće li mi neko verovati ili ne.Napisao sam šta sam video kod njega i to je to.Samo sam hteo da ti skrenem pažnju da si mogao dosta povoljnije proći na tu količinu jer bi dobio simpatične cene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bobo nalupao si 200 strana o svom traktoru kao da generalises nuklearnu podmornicu.Jednom pises jedno,posle drugo.Prvo se kunes u trgovce koji prazne magacine i imaju original delove,upakovane... itd., iako ti svi pisu koja je verovatnoca za to.Posle pises kako tako necemu ne verujes.Molio bih moderatore da otvore temu o Bobo-voj "Breni" da ljudi ne moraju citati 5 stranica dnevno o nabavci delova,originalnim delovima,majstorima koji zive od "šarafanja" IMT-ova ...Jesi li hodao kod Uremovica po skladistu ikad?
I kod njega su navodno sve osovine i neki zupcanici sto ima original IMT proizvodnja a to nitko ne moze garantirati da je istina, nema na njoj nikakav zig ko ni na djelovima sto taj iz Dobanovaca prodaje tako da je svaka prica suvisna... Ostatak zupcanika on navodno daje raditi prema originalima u rakovicu a ni to nitko ne moze garantirati tako da to sve ostaje na trgovackim pricama i prodaji magle.
Ovo sto je meni receno da su djelovi koje kupuju kod Uremovica naj dugotrajniji i da s njima nije bilo nikakvih problema tako da nemam razloga ne vjerovati ljudima koji su bas jucer opet bili kod njega po neke djelove za traktore i kombajne... Ne idemo mi 50km do njega pa da nam je svejedno kod koga cemo kupiti pa ako sta bude da na brzinu skoknem da zamjenim dio.
Jedno sto sam u zivotu naucio je da nikad ne vjerujem trgovackim pricama kad mi npr. kazu da je ruski lezaj kvalitetniji od FAG-a naprimjer samo zato jer on na njima ima vecu zaradu ili kad mi trgovci krenu prodavati price da jos uvijek imaju original tvornicke djelove za traktor koji se ne proizvodi vec sigurnih 10 godina i to u "neogranicenim" kolicinama i po povoljnim cjenama...
Nuklearna podmornica.
Jel stavljas standardan ili malko veci lezaj izmedju spojnicke i gornjeg vratila u menjacu?
Mene je takav zahvat na breni pre dve godine kostao 2500 evra, tako da ta cifra nista nije cudna... A pre nekih 10-ak godina dok sam imao 5106 ozbiljan remont mi je radio bivsi inzenjer iz imt-a i on mi je tada rekao da su ti traktori napravljeni da se posle 2000 radnih sati moraju otvarati i pregledati sve redom sta je za menjanje...