Nije pitao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene u selu jedan covek kad prodao brenu poceo da place.Pita ga komsija sto places? Ti zao sto je prodajes?kad veli on - zao mi ovog coveka sto je kupuje....Ko je jednom imao Brenu taj joj se dva puta radovao prvi put kada ju je kupio i drugi put kada ju je prodao,a ovaj drugi put mozda i najvise
I mene je menjac kostao 1500 evra remont i vazda neki k... sa njom nikada u traktor nisam seo i da idem sa njom raditi,a da nisam sedeo kao na iglama jeli nesto zaskripalo ili cuknulo da se nisam dobrano preznojao i u sekundi preracunavao koliko ce to skripanje ili cukanje kostati jbes takav traktor i sto kazu ako treba na svakih 2000 radnih sati otvarati preventivno onda do mojega.I da se odma razumemo sve sto sam radio na njoj sve je islo novo nikako polovno i nikada nisam stedeo dinara u nju da ulozim od kako sam je prodao ljudi ja sam drugi covek,a jos kako sam kupio MTZ-a 82.1 kao da sam se podmladio cak sam skinu i koji kg u struku.
Pa nema nigde za te pare
Ima za 5-6000e
U našem kraju nikad nije ni bila Brena. Ali onda je Bobo na forumu spomenuo jedno 300000 puta Brena, Brena, Brena i sad je to stvarno Brena.
Imaš dobrih majstora i u Mačvi, pošto se brena puno kvari već su doktorirali na njojRazmišljao sam ja u tom pravcu ali ima dva problema,ne rešiva.Prvi je što mj je šupa dosta niska i ne bih ga mogao parkirati,jedva ferga stane,a drugi što mi je Bobo daleko pa ko da mi pomaže oko remonta,a treba svake druge godine da ga skroz rastavljam,a svakog meseca neki manji kvar da sređujem.:
Ja sam kupovao u juselu indijski, pre 3 godine. Za sada je ok, ali traktor ne radi puno, možda 100 sati godišnje, prskanje, špartanje i razbacivanje veštaka.Ima li neko preporuku za KT par, fergin, od ovih Indijaca, posto ih ima nekoliko vrsta.