Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svasta si napisao i nista nisi rekao.Kod nas se bez kredita ne moze ici napred,bar je moj stav i iskustvo takvo.
Ne vidim ni jednu viljušku na slici.Jesu li tvoje baš sve u redu?Prošao bi povoljnije u Dobanovcima kod Radeta.
Nije tema ali koliko je to "nepovoljna" kamata sto se vama nudi za takve investicije?I na koji period?
Ko to kupuje ako je stanje tako katastrofalno?Kolega, ti radis ogromne povrsine kolike u mom kraju ne radi NITKO... Ne pricam ja o traktoru koji kosta 300 000€ pa da imam tolike "suhe pare" u dzepu... Ja gladam sve s moje tocka stajalista, koji imam malo svoje zemlje, vecina u zakupu i kako te babe polako umiru zemlja ide na prodaju. Od moje usitnjene poljoprivrede nema puno zarade i sto god zaradim il ode na strojeve ili na zemlju...
Kud imam niska primanja, kredita se NE SMIJEM hvatati, gotov sam neka mi samo jedna godina podbaci ko pretprosla kad sam ZAORAO 50 000kn (6500€) i nikom nista... Ja od onda imam povisen tlak i pijem tablete. Za mene su to OGROMNI novci...
Onda nisu sarađivali sa čovekom pa ga ne znaju ali nema veze.
Ko to kupuje ako je stanje tako katastrofalno?
Bio sam svuda sem na marsu.Ako se već razumeš treba da znaš na koji način su obeleženi originalni delovi.Meni je davno objasnio i pokazao jedan čovek a i dan danas postoje magacini u kojima se nalaze konzervirani rezervni delovi koji su dostupni nekolicini ali nije to važno jer ne znam ništa a ko zna zašto je to dobro.
Nisu jos svi zadruzni magacini ispraznjeni u potpunosti. Svasta se jos pronalazi po supama ili tavanima.
Po pravilu deo bi trebao da ima svoj kataloski broj i ime proizvodjaca ili njihov zastitni znak. Na osnovu toga je lako proveriti originalnost dela. Bar je tako bilo na nekoliko menjaca koje sam delimicno rastavljao.