MONTOYA
Član
Da si mi rekao ranije da ti spremim jedan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitam se koliko bi izašao ovakav remont kakv Bobo trenutno radi na nekom od tih traktora što su prodavani...
Nije rešenje svih problema kupiti savremeniji zapadni traktor, treba imati novca i to održavati da se ne desi da zbog nekog skupljeg kvara stoji godinu dana kao što znam za nekoliko primera
Auuu da mi je ovo doživeti....da su ostali EU fondovi na 70% subvencije isao bih ja na NOV traktor 90ks ali posto je 50% necu.
Ovo su iznutrice CASE 5120 traktora. Po prici servisera covjek je digao kredit da kupi taj traktor. Ne znam koliko je traktor kod covjeka samo mi je receno da kredit jos nije otplacen tako ko zna... Uglavnom, radi mu se isto sto i na mojoj breni, plus bocni reduktori jer su kod njega SAMLJEVENI (steta sto nisam slikao ako budem isao tamo skoro, poslikat cu malo detaljnije) i koliko sam razumio da su mu radili i prednju vucu i receno mi je da ce ga ovaj remont kostati vise nego sto je platio traktor. Koliko sam razumio da su mu do sad naracunali 14 000€ sto meni zvuci nemoguce...
Auuu da mi je ovo doživeti....
Neki dan pricam sa deckom iz okoline Osjeka, kaze kupovao je drzavnu zemlju za 1800e/ha na 15 godina beskamatno, subvencije 300-600e/ha... nista mi necemo doziveti.Auuu da mi je ovo doživeti....
Eh sad jeba ga ti,sad pišeš da nemaš.... Velika je razlika izmedju neću i nemam. Dobro,ajd,recimo da je to mana ovakve komunikacije.ali 50% sredstava mi je puno davati jer ih NEMAM a zaduzivati se necu u nikakve kredite....
Ajd da mi je znat gdje je to bilo.....u kojem selu kod Osijeka
Eh sad jeba ga ti,sad pišeš da nemaš.... Velika je razlika izmedju neću i nemam. Dobro,ajd,recimo da je to mana ovakve komunikacije.
A što se tiče kredita.... Ako ga uzmeš i pametno iskoristiš još kako može da ti da vetar u ledja. Ali ok,svako zna svoje!
Nije tema ali koliko je to "nepovoljna" kamata sto se vama nudi za takve investicije?I na koji period?