MONTOYA
Član
Uradili su Spajićima za rogonju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos jedno pitanjce za Bobu. koji su simptomi K/T kad nesto nije bas ok,kod mene je 577,ajd ako strada i nekako covjek prezali novce ali muka je kad i ako hoces nesto dobro platiti nemas pravog kvaliteta
Braca Spajic su trenutno zauzeta pitanjima i komentarima u temi CASE. Nisu se hvalili da je bilo skorijih problema sa rogonjom, a koliko vidim taj traktor je kod njih radio bas dosta.Ne treba mi gazda garantirati za kvalitetu, svaki majstor ne moze sebe dovoljno nahvaliti...
Eto, volio bih da se jedan od brace Spajic javi ovdje pa da kaze utiske.
Ne znam jel samo ja imam fix ideje , jel kome palo na pamet ugraditi nekakvu spoljnu el. Uljnu pumpu i filter? Da se to ulje u diferencijalu filtrira. Duze bi trajao i hidrailik i lezajevi u menjacu
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Ne znam jel samo ja imam fix ideje , jel kome palo na pamet ugraditi nekakvu spoljnu el. Uljnu pumpu i filter? Da se to ulje u diferencijalu filtrira. Duze bi trajao i hidrailik i lezajevi u menjacu
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Ne mogu stoposto da garantujem,ali mislim da zupcanik uzima neke delove od Tapaia,i preprodaje ih...kao prvo,kad sam zvao jednog poznanika iz ade ,da su mi otisli zupcanici na busilici,odmah mi je preporucio firmu tapai,iako sam mu rekao da saradjujem sa zupcanikom,onda kad sam bio da narucim da mi naprave te zupcanike kod Tapaia,poneo sam i te sto sam kupovao od zupcanika,i ovi su prepoznali svoj proizvod,koji je i kod njih jeftiniji 10 posto,kad sam im rekao,da mi je to pravila firma zupcanik,samo su se obojica nasmejali...Ima i firma " Zubčanik " iz Ade mogu to kvalitetno da urade ali je verovatno i cena po jaka