IMT

Ne treba mi gazda garantirati za kvalitetu, svaki majstor ne moze sebe dovoljno nahvaliti...

Eto, volio bih da se jedan od brace Spajic javi ovdje pa da kaze utiske.

Jos jedno pitanjce za Bobu. koji su simptomi K/T kad nesto nije bas ok,kod mene je 577,ajd ako strada i nekako covjek prezali novce ali muka je kad i ako hoces nesto dobro platiti nemas pravog kvaliteta

Jos jedno pitanjce za Bobu. koji su simptomi K/T kad nesto nije bas ok,kod mene je 577,ajd ako strada i nekako covjek prezali novce ali muka je kad i ako hoces nesto dobro platiti nemas pravog kvaliteta

Kad ode, znat ces... Kod mene jos nije otisao, samo je konusni nacet... Nije ni zujalo ni lupalo nista. Neke konkretne odgovore ti ne mogu dati ali cim ode cementacija krece proizvodnaj cudnih zvukova.

Ma kod mene vec odavno zuji ali cini mi se vise kad se zagreje,ko ce ga znati sta sve moze biti uzrok tome,zato i pitam

Ne znam jel samo ja imam fix ideje , jel kome palo na pamet ugraditi nekakvu spoljnu el. Uljnu pumpu i filter? Da se to ulje u diferencijalu filtrira. Duze bi trajao i hidrailik i lezajevi u menjacu

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ne treba mi gazda garantirati za kvalitetu, svaki majstor ne moze sebe dovoljno nahvaliti...

Eto, volio bih da se jedan od brace Spajic javi ovdje pa da kaze utiske.
Braca Spajic su trenutno zauzeta pitanjima i komentarima u temi CASE. Nisu se hvalili da je bilo skorijih problema sa rogonjom, a koliko vidim taj traktor je kod njih radio bas dosta.

Ne znam jel samo ja imam fix ideje , jel kome palo na pamet ugraditi nekakvu spoljnu el. Uljnu pumpu i filter? Da se to ulje u diferencijalu filtrira. Duze bi trajao i hidrailik i lezajevi u menjacu

Ne treba ti elektricna pumpa, dovoljno je da imas pumpu za spoljne potrosace (u slucaju 560-577 i Brene) i lepo stavis filter na povratni vod razvodnika na kuciste, tako se filtrira ulje i iz menjaca i iz razvodnika a usisni filter svakako postoji na pumpi. Jos jedno resenje je da se stavi magnet na deklu koja se skida kad se cisti filter hidraulika, to mnogo pomaze da spen koji krene prema filteru ostane na magnetu. Oprobana varijanta na 5136 kod clana Tesin.

Kolega je to sebi ugradio u brenu (vanjski filter) i kaze da radi bez greske. Imao je i veliki magnet unutra ali se na njega nije nista nahvatalo kroz godinu dana pa su ga izvadili ali filter za hidraulicno ulje mjenjaju kad i za motorno i kazu da uredno bude pun krsa...

I ja to sad ugradjujem sebi na njegovu preporuku a napajat ce ga kako kaze Bubu, pumpa za razvodnik za vanjske potrosace.

Imam ja vremena za IMT.Ipak je on zaradio novog.Pomenuta firma iz Ade mi je ekstra odradila KT par.Da smo znali da maticu na kupastom treba bolje osigurati da se ne bi otpustila taj par bi jos isao.Izdrzao je kod nas 7-8 godina.Posle smo ubacili iz onog 5170 sto mi sluzi za delove,u njemu je bio KT par od nekog John Deera i zverski ga osigurali.Tu smo kontrolisali kupasti svake sezone i on jos uvek dobro stoji i radi.Preporucujem firmu zupcanik ali samo ako pristanete na onaj materijal i resenje koje oni nude.

Cjena je kako se dvojica dogovore...

Ali volio bih znati makar neku pocetnu cjenu. Vjerujem da nisam jedini u ovoj temi kod to interesira pa ako nije problem da makar neku okvirnu cifru izbacis...

Sta da pisem kad nisu ni slicne velicine niti im je bilo sta slicno.Zovete i pitate.

Nisam ni primjetio da si napisao odgovor prije mene, izvini...

Svakako cu se onda raspitati i kod njih sta kazu...

Cim sto saznam, javljam ovdje za buduce narastaje brene ;)

Ima i firma " Zubčanik " iz Ade mogu to kvalitetno da urade ali je verovatno i cena po jaka
Ne mogu stoposto da garantujem,ali mislim da zupcanik uzima neke delove od Tapaia,i preprodaje ih...kao prvo,kad sam zvao jednog poznanika iz ade ,da su mi otisli zupcanici na busilici,odmah mi je preporucio firmu tapai,iako sam mu rekao da saradjujem sa zupcanikom,onda kad sam bio da narucim da mi naprave te zupcanike kod Tapaia,poneo sam i te sto sam kupovao od zupcanika,i ovi su prepoznali svoj proizvod,koji je i kod njih jeftiniji 10 posto,kad sam im rekao,da mi je to pravila firma zupcanik,samo su se obojica nasmejali...

Evo i jos jwedne dobre proverene firme koja pravi kt http://www.alatnica-lazarevic.co.rs/

Nazad
Vrh