Ma može i drveni šporet sa sve gvozdenim drvima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije to ništa... Kod nas najbolji Imt vuče 5 brazdi!Moj 5106 vuče 5 brazdi
Ide i bez prednje vuce lepo ali dok je suvo cim malko kaljavo onda bez blokade nikuda i mozez vuci 3x35 ili 3x40 ali opet sa prednjom vucom taj traktor je mrcina.Ja na mojem nisam imao prednju vucu i vukao je IMT 757 3x35 gde je hteo da proslajfuje tu je radila blokada ali kad sam mu ugradio prednju vucu to je onda bila milina jos automatska i nema razmisljanja on je sam ukopcavao kad mu je trebala!Kakav bi bio 5106 bez prednje vuce u oranju, nije nesto teska zemlja? Ima jedan odlican u ponudi, najvise me zanima koji bi plug mogao vuci, da li isti kao i sa dv ili nesto manji.....
Isto, ima u ponudi jedan mf 1114, bez dv.....u dosta dobrom stanju, za 5500€, takoder me zanima sto on moze povuci ako nema dv
Bubu da pogadjam da je skroz desni plug, najzeznutiji za vucu
Probao sam ovako ali nista, okretao sam i dva kruga i nema neke razlike.
Isto sam mislio da moze vuci 3x14, to bi najvise odgovaralo, jer sve sto gledam sa dv, sve su lose te prednje vuce