Ma daj zar ne znaš da se IMT kvari i dok stoji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skini onu plocicu, navrni onu "solju" i izvadis sve komletno... Malo teze ide ali cimaj malo na sve strane i ispasce.Da li se moze na 533 zameniti semering vratila samo skidanjem njegove zastite ili se mora nesto dodatno rasturati? Traktor bih podigao pozadi kako ulje ne bi iscurelo.
Jedina mana 558 kao apsolutno najboljeg traktora ikada proizvedenog je rezervar od skromnih 50l.
Pre neki dan mi se drugar hvali kako mu 558 manje trosi u oranju od ferge,i kaze 10.L na hektar pri 1200.obr.Mi ga napravismo ludim i tako ostade pri svome.
IMT 5106 u normalnim uslovima rada ide 24h sa punim rezervaromA IMT pocevsi s 5106 pa svi veci imaju rezervoare zamisljene da duraju minimalno dvije smjene rada, dakle 16 sati. Brat je njivu od 10 hektara poslije posla dolazio orati 4 popodneva. I to od 4 popodne do negdje 7-8 kako koji dan. Racunat cemo da je radio svaki dan 4 sata a nije, dakle taman tih famoznih 16 sati... U traktoru je bilo jos ohoho osta goriva tako da ima smisla tih 16 sati rada.
IMT 5106 u normalnim uslovima rada ide 24h sa punim rezervarom
Imam ja. Na nagovor strugara kupio i ugradio par komada indijskih i eno rade radnju. Doduše treba malo proširiti rupe na izduvnoj grani i možda šuplji vijak za cev podmazivanja nije isti korak navoja ali je glava kvalitetnija. Tako mi strugar rekao.Da li je neko ima iskustva sa nabavkom glave motora za IMT 542?
Vidim da ima RTD Indijski i razni oglasi na KP koji prodaju i "domace"... Solarevic, krokus,... Ima li ko ideju sta tu valja?
Ako toliko potrosi po satu, 5106 je onda krivo proglasen za velikog potrosaca!!!U poslovima koje ja obavljam može 24h
jer potrošnja se kreće oko 10l na sat
Kod mene na 542 ubacena Indijska i evo ima 5 godina kao radi bez problema!Da li je neko ima iskustva sa nabavkom glave motora za IMT 542?
Vidim da ima RTD Indijski i razni oglasi na KP koji prodaju i "domace"... Solarevic, krokus,... Ima li ko ideju sta tu valja?